Lányok, nektek is bejönnek az egyenruhások? Rendőrök, tűzoltók, katonák, orvosok stb?
Figyelt kérdés
Ha igen kik és miért?2016. jan. 30. 18:15
1/21 anonim válasza:
Nem nekik inkább azok a modellek jönnek be, akik egyenruhában pózolnak :D
3/21 anonim válasza:
4/21 anonim válasza:
Én bírom a fehér köpenyt, olyat mint a Medic visel a TF2-ben. Persze nem egy 75 éves nőgyógyászra fogok rágerjedni. xD
23/l
5/21 anonim válasza:
Nekem spec bejönnek. Nem tudom megmondani, hogy miért alakult ez így. Egyébként én is az egyenruhások táborát erősítem. Rendőrökkel annyira nem vagyok kibékülve, de a többi jöhet(mentősökkel még kiegészíteném a listát).
Egyébként aki a képeket linkelte, abban nem teljesen van igazság. Szoktam találkozni tényleg helyes pasikkal is és egyikük se izomkolosszus. Általában 2 véglet van: sovány vagy nagydarab, de inkább az elhízott típusból.
6/21 anonim válasza:
#5: aki olyan szinten helyes, annak nem kell az egyenruha. És nem azt kell nézni, hogy minden tűzoltó olyan, mint a második képen, de semmivel nincs több helyes tűzoltó, vagy bármilyen egyenruhás, mint más szakmákban. Ez a "de szexi az egyenruha" akkor is ezek a modellekből kialakult sztereotípiák alkották, ahogy a filmekben is úgy adják elő.
7/21 anonim válasza:
A rendor es a katona kimondottan taszit. A tobbi joreszt semleges, de tenyleg ismerek par not, aki oda vissza van az egyenruhaert.
8/21 anonim válasza:
Ha olyanok mint az első belinkelt képen akkor nagyon:-*
9/21 Sunshinedoll válasza:
Az orvosok ja.
A többi nem.
10/21 anonim válasza:
A válaszokból látszik,hogy mindenki a sztereotípiákra épít, egyetlen egy jóképű orvost nem ismerek. Kopaszodó köpcös, öreg, tunya, kövér mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!