Mit akarnak a rendőrök ettől a lánytól, hogy őrizetbe vették egyből, miért kellett?
Valamelyik nap az állatkertben kövel megdobott egy lány egy teknőst. Tegnap elkapták. Az rendben van, hogy állatkínzást követett el és megérdemel egy kis felelősségrevonást. De úgy kezekik mint egy nagy bűnözőt.
Elfogták, előállították és őrízetbe vették, mert 72 órán belűl bíróság elé tervezik állítani.
A hölgy esetében, ha gyorsított eljárásban akarják bíróság elé állítani, szerintem nem indokolt az átmeneti szabadságelvonás, mert szerintem a hölgy elmenne a tárgyalásra, ha 72 órán belüli is, nem úgy néz k8 egyáltalán mint aki nem menne el.
A rendőrség őrízetbe vette és azt hiszik, hogy a bíróság 1-2 év letöltendőt fog adni neki. A bírónak legalább lesz esze, hogy csekély büntetést fog ezért kapni. Szerintem próbára bocsátás vagy pénzbüntetés amit lerónak az őrizetbe. Nagyon max. pár hónap felfúüggesztett. Szóval bőrtönt nem fog látni.
Kicsit felháborító, hogy úgy vezetik a lányt mint egy gyilkost, bilincsben, vezetőszáron.
Miért kellett ezért őrizetbe venni?
Nem gondolták a rendőrök, hogy a bűncselekmény súlya miatt nem indokolt?
Most olvastam egy másik cikket róla.
A nő meg akarta mutatni a havernak, hogy hal meg egy teknős.
Így már alakul a helyzet, érthetőbb így brutálabb.
De a bíró nem rendelte el letartóztatását, szabadlábra helyezte. Mondtam én, hogy a bíró másképp gondolkodik mint a rendőrség.
Előszőr viszont azt írták, hogy azért vették őrizetbe, mert gyorsított eljárást akarnak, kiderült, le akarták tartóztatni ennyiért. Ha embert őlt volna, 98%,hogy elrendelte volna a bíró, de itt látszik meg, hogy ez más.
"Mondtam én, hogy a bíró másképp gondolkodik mint a rendőrség."
Ez nem gondolkodás, hanem mérlegelés kérdése. Az előzetes letartóztatás kényszerintézkedésnek vannak követelményei (például a bűnismétlés, az elrejtőzés vagy a tanúk befolyásolásának veszélye). Ezek egyike sem áll fenn ebben az ügyben a bíró szerint, ezért nem rakták előzetesbe - nem azt jelzi, mennyire súlyos egy bűncselekmény.
Még simán kaphat letöltendőt.
"De a rendőrség le akarta tartóztattatni."
A bilincsben való elővezetés nem azt jelenti, le is akarnak tartóztatni valakit.
Először is a görög teknős páncélja nagyon kemény, ha kisebb kövekkel megdobálod vagy akár ha egy nagyobb kő rádől, akkor semmi baja nem lesz. Ehhez fognia kellett egy jó nagy követ (amit már felemelni is nehéz) és azt ráejtette, de inkább agyonverte.
Másodszor a görög teknős védett állat, feketepiacon is 100 ezertől kapható, eszmei értéke ennél jóval nagyobb. Már az állatkertnek okozott kár miatt is börtönbüntetés jár, és még nem számoltuk az állatkínzást.
Egy szellemileg visszamaradott cigány prostituáltról van szó, ne fantáziálgass meg találgass, hogy mit gondol, mert nem gondol az semmit a világról, ilyen hülye és kész, mint ahogy ezt megszoktuk. Ettől függetlenül én se értek egyet a büntetéssel, az ilyen ösztönállatokat nem bezárni kellene, hanem elaltatni, mint ahogy azt a szerencsétlen teknőst.
Roma a csaj?
Nem vettem ki, nem olyan jó a kamerafelvétel.
Akkor viszont nem sajnálom.
Szerintem viszont nem arról a kameráról azonosithatták, mert nem olyan jó felvétel.
Azt hittem Magyar lány, még csinosnak is láttam :) .
https://www.youtube.com/watch?v=_Ev-B47ce8g&feature=youtu.be..
Itt elmondják, hogy mit csináltak: kivették a teknőst, locsolgatták, visszadobták a teknőst, utána kerestek egy jó nagy követ és agyonverték de úgy, hogy ketté nyílt alul-felül a teknős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!