Miért ilyen a Magyar Igazságszolgáltatás?
A történetet röviden leirom.
Feljelntett egy ismertlen ember akivel soha nem találkoztam de messengereb beszélgettünk eveket.
De nem volt fent képe, nem tudom milyen hogy néz ki. Igy beszélgettem vele, aztan tiltottam őt anno,neki ez nem tetszett elkezdett rágalmazni stb. Amikor joban voltunk postán kuldtunk etymásnak ajándekot, meg ő kesobb penzt kert kolcson.
Egy tarskeresön ismertem meg ,feltehetöleg lány, de soha nem volt fent képe. Mindegy ez nekem 2 ev utan furcsa volt,es hogy miért olyan kedves stb. Elmentem kicsit nyomozni utána de sikertelenul.
Visszakartam kerni tole a penzt szinten sikertelenul.
Aztan hivogattam, emaileket irtam neki, ö perszw ezert feljelntett zaklatasert masfel eve.
Kinyomoztak,es tegnap volt életem elso birosagi elokeszitő ülese.
Szuleimmel mentem oda, meg hatha ott lesz a "sertett" is es legalabb lathatom ,szemebe nezhetek,de sikertelenul.
Nem volt ott,csak a birono,a jogaszno,es a irónő aki irta a dolgokat. En meg a szuleim,ennyien voltunk csak.
Kerdezte kedvesen a birono ha tesz beismerő vallomást , akkor 200 orara munkara itelnek,es nincs semmi eljarasi dij,se kesöbb priusz meg akarmi.
A másik lehetöség az volt hogy nem teszek vallomást , es marciusra teszik az elso targyalast amikor viszont mar ott lesz a sértett is, viszont akkor ha vesztek akkor sulyosabb iteletet hoznak.
Dontenem kellett tegnap, vagy a 70 % ban nem igazú vadamra teszek beismero vallomast, vagy ugyvedet fogadok,meg bizonyotekot,tanukat,es akkor marciusban a nagy targyalas, sertettel együtt.
Hosszas dontes ellenere ugy hogy nem igaz a vad ellennem beismero vallomast vagyis elfogadtam a vádat, minthogy akar elhuzodjon meg plussz 3 evig.
Tehat kozmunkara megyek.
Birono emberileg nekem adott igazat,jogaszno is,
De az hogy engem karositottak meg, akar egy 80 eves oregasszonnyal is beszelgerhettem mert kepen nem lattam az illetot, es akkpr meg o jelentett fel,o megusssza es en bunhodok 200 orat igazi bunozok mellett kozmunkan.
Sosem csinaltam semmi torvenybe urkozot,sot peldakep voltam sok embernek, tanult intelligens ember vagyok, es lopas meg egyeb buncselekenyt elkovetok mellett kell dolgoznom 200 orat,csak azert mert kivancsi voltam egy lanyra aki engem hu..itett hogy hogyan nez ki,miert nincs kepe,es miert nem adta vissza a kolcsonkert penzemet.
En lettem megkarositva de en szivok most.
Nem fogom tudni feldolgozni.
Masik meg hogy rendornek mentem volna tanulni februartol,viszont igy mar ketseges hogy mehetek e.
Szegyen ez az egesz jogszabály.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!