"Kedves kérdező, a szocializmusnak vége lett kb 20 éve, a béreket nem a pártállamtól kapjuk, hanem a cégtől, jó reggelt :)
Orbán az állami alkalmazottaknak fogja csökkenteni a béreket, és jó pár ezer embert ki is rúg."
Tömören: Orbánhoz hasonló majmot nem hordott még a hátán a föld.
2010. jún. 8. 22:30
22/31 anonim válasza:
"Még 1...
Nem értem az ilyen válaszolókat, akik csak "csúnyát tudnak írni:) szánalmas"
Ki a faxcimbáló megveszekedett rákosméhű édesanyád redvás pinája írt itt csúnyát?
2010. jún. 8. 22:32
23/31 anonim válasza:
"ma 19:50
A bértömeg csökken 15%-kal, nem a bérek csökkennek annyival. De ma már nem tudom hányadik szoci vészmadárnak kell ezt elmagyaráznom."
Az ugyanaz te csíra. Ha az emberek pénze csökken te kinek adod el a terméked? Eladhatod nekik, de 15%-al kevesebbért...
2010. jún. 8. 22:34
24/31 anonim válasza:
a "kinyalhatodra" értettem, mellesleg nem tudom neked mire ilyen nagy a szád, visszavehetnél magadból meg a stílusodból, tanulj meg beszélni.
2010. jún. 9. 09:39
25/31 anonim válasza:
szerintem nyugodtan kinyalhatod, már csak azért is, mert nem CSAK "csúnyát" írtam... de jellemző sokakra, hogy csak a "csúnyákat" látják meg, mert arra tudnak csak reagálni.
2010. jún. 9. 09:42
26/31 anonim válasza:
tudod, a dolgokat el lehet magyarázni csúnyaság nélkül is :-) de hát akinek ennyi a szintje...:(
2010. jún. 9. 09:55
27/31 anonim válasza:
tévedés. a szint neked tapicskol odalent, hogy csak erre tudtál reagálni. kb ennyi, hiába teszed itt az agyadat.
2010. jún. 9. 09:59
28/31 anonim válasza:
retardált véleményre nem is fogok válaszolni;)
2010. jún. 9. 10:06
29/31 anonim válasza:
tegnap 22:34
Látom, nem megy a matek, meg a magyar nyelv sem. A bértömeg csökkentése nem egyenlő a bérek csökkentésével.
2010. jún. 9. 13:01
30/31 anonim válasza:
Ez a rohadt narancs diktatúra fog titeket a sirba vinni.majd meglátjátok ha nem pénzetek a rezsit kifizetni meg a gyerekeknek enni adni, majd akkor büszkék lehettek, hogy orsósra szavaztatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!