HAllottátok, hogy Orbán csökkenti a bért 15%-al?
Még 1...
Nem értem az ilyen válaszolókat, akik csak "csúnyát tudnak írni:) szánalmas
Mit ér a családi adózással az az egyedülálló ember, aki minimálbérből él.
És nézz te jobban utána. Nem csak bértömeg csökkentés lesz, hanem bércsökkentés. Mai hirek!!!
ma 19:50
A bértömeg csökken 15%-kal, nem a bérek csökkennek annyival. De ma már nem tudom hányadik szoci vészmadárnak kell ezt elmagyaráznom.
"tessék nemzeni,szülni"?
Geréb Ágnestől pedig tessék tartózkodni :D
Na mi van ezzel a bércsökkentéssel? Vagy csak valaki fél füllel hallott valamit?
Csak a hülyeség ragozása megy itt, úgy látom.
Úgy hallottam, így hallottam, ezt mondják.... ezeken kár vitázni úgy, hogy nem értitek, miről van szó pontosan.
Egy-két napig biztos lesz fent a neten néhány elemző írása, tanulmányozza, aki nem érti a dolgokat. Utána lehet érveket ütköztetni.
"Olvasd át szépen a kormány terveit. És mondd meg nekem, hogy hol van itt 15 %-os bércsökkentés? Mert nekem hogy hol látsz ilyet, mert nekem a 3 diplomámmal nem sikerül megtalálnom. Bár azt már megtaláltam, hogy kevesebb adót fogok fizetni.
"
Ennyi adócsalót..
"Miféle hülyeség ez már megint? Komolyan honnan szeditek? Ismételni fogják a híradóban a tervet, azt nézd meg és akkor majd nem kérdezel ilyet."
Hát ismételni azt tudnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!