Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » HAllottátok, hogy Orbán...

HAllottátok, hogy Orbán csökkenti a bért 15%-al?

Figyelt kérdés
Ti megéltek még a keresetből?A párom igy is állandóan maszekol....
2010. jún. 8. 19:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
állami alkalmazottak, azaz orvosok, rendőrök, tűzoltók, hivatalnokok, stb... aki szerint ez rendben van meg, hogy nem lesz adójóváírás, az nyugodtan kinyalhatja magának.
2010. jún. 8. 19:51
 12/31 anonim ***** válasza:
41%

Még 1...

Nem értem az ilyen válaszolókat, akik csak "csúnyát tudnak írni:) szánalmas

2010. jún. 8. 20:03
 13/31 anonim ***** válasza:
58%
olvassátok már el. Igen, a közalkalmazottak. a bértömeget csökkentik nem a béreket és megmondták,hogy az államigazgatásbólkirugnak egy csomó embert. Nem orvost, nem rendőrt. hanem hivatalnokot. Nekem semmi bajom vele. Az adójóváírás eltörlésével sem. Jön a családi adózás
2010. jún. 8. 20:07
 14/31 anonim ***** válasza:
50%

Mit ér a családi adózással az az egyedülálló ember, aki minimálbérből él.

És nézz te jobban utána. Nem csak bértömeg csökkentés lesz, hanem bércsökkentés. Mai hirek!!!

2010. jún. 8. 20:10
 15/31 anonim ***** válasza:
48%

ma 19:50

A bértömeg csökken 15%-kal, nem a bérek csökkennek annyival. De ma már nem tudom hányadik szoci vészmadárnak kell ezt elmagyaráznom.

2010. jún. 8. 20:19
 16/31 anonim ***** válasza:
66%

"tessék nemzeni,szülni"?

Geréb Ágnestől pedig tessék tartózkodni :D

Na mi van ezzel a bércsökkentéssel? Vagy csak valaki fél füllel hallott valamit?

2010. jún. 8. 20:19
 17/31 anonim ***** válasza:
63%

Csak a hülyeség ragozása megy itt, úgy látom.

Úgy hallottam, így hallottam, ezt mondják.... ezeken kár vitázni úgy, hogy nem értitek, miről van szó pontosan.

Egy-két napig biztos lesz fent a neten néhány elemző írása, tanulmányozza, aki nem érti a dolgokat. Utána lehet érveket ütköztetni.

2010. jún. 8. 21:45
 18/31 anonim ***** válasza:
31%
Sok vizet nem zavar. Mióta csatlakozott ozzánk az UNIO mindenki segélyekből él.
2010. jún. 8. 22:25
 19/31 anonim ***** válasza:
31%

"Olvasd át szépen a kormány terveit. És mondd meg nekem, hogy hol van itt 15 %-os bércsökkentés? Mert nekem hogy hol látsz ilyet, mert nekem a 3 diplomámmal nem sikerül megtalálnom. Bár azt már megtaláltam, hogy kevesebb adót fogok fizetni.

"

Ennyi adócsalót..

2010. jún. 8. 22:26
 20/31 anonim ***** válasza:
42%

"Miféle hülyeség ez már megint? Komolyan honnan szeditek? Ismételni fogják a híradóban a tervet, azt nézd meg és akkor majd nem kérdezel ilyet."

Hát ismételni azt tudnak...

2010. jún. 8. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!