HAllottátok, hogy Orbán csökkenti a bért 15%-al?
ma 19:25
Jó neked, nekem viszont -mivel megszűnik az adójóváírás- kevesebb lesz a fizum.
ma 19:30
A szuperbruttósítás is megszűnik, ráadásul belép a családi adókedvezmény (tessék nemzeni/szülni).
"tessék nemzeni,szülni"?
Három gyereket felneveltem, 55 éves vagyok. Szerinted mennyire érdekel, illetve érint a családi adózás???
Kedves kérdező, a szocializmusnak vége lett kb 20 éve, a béreket nem a pártállamtól kapjuk, hanem a cégtől, jó reggelt :)
Orbán az állami alkalmazottaknak fogja csökkenteni a béreket, és jó pár ezer embert ki is rúg.
Jó lenne ha figyelnétek a hireket. Ugyanis pont a mostani hiradóban volt a 15 %-os bércsökkentés, igaz csak ha jól értettem egyes közalkalmazottaknak. És nagyon sokra megyünk a 16 %-os adókulccsal, ha eltörlik az adójóváirást. Megint a magas keresetüek járnak jobban, és akik eddig keveset kerestek, azok most még kevesebbet fognak.
De azért megszállott FIDESZ rajongók, továbbra is higgyétek hogy Orbán megváltja a világot.
Tévedés ne essék, az MSZP-vel sem jártunk volna jobban.
Ahhoz hogy az országot helyre lehessen hozni igenis kellenek megszoritások. De miért mindig a kisemberek járnak rosszul, mért nem a nagyobb kerestüket adóztatják meg jobban. A kis vállalkozásokat tönkre teszik, a kevés bérből élők meg lassan éhen halnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!