Schmitt Pál új zongorát vett 2,5 millióért,9,5 millióért új padlószőnyegeket vettek a Sándor-palotába. Hallottátok?
Rengetegen élnek máról-holnapra. Miért van az, hogy Magyarországon egyre több a megszorítás, adókat emelnek, hetente nő az üzemanyag, erre ilyenre cseszik el az adófizetők pénzét?
Én annyira hallottam, hogy már fel is tettem korábban ezt a kérdést. Jött pár jó válasz, különösen figyelemre méltó a "Schmitt Pál a zongoránál" kezdetű dal.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__232..
Nem nagy pénz? Vannak olyan iskolai konyhák, amit már csak adományokból működnek. Ez a zongora ára jó időre megoldotta volna a gondjukat.
Van ahol már fűteni se tudnak, mert elfogyott a pénz. Ez a zongora ára az éves fűtési költséget fedezné. A sort lehetne még folytatni.
3. válaszadó: Hadd döntse már el a kérdés kiírója, hogy honnan tájékozódik. Én pl. azért tájékozódok a kurucról, mert hiteles. :)
Egyébként olvastam, kemény kommentet kapott Orbán tőlem a Facebookjára, csak a sok szánalmas Orbánista gyökér ott bizonygatta hogy dehát az nem úgy van... Akkor jöttem rá hogy rossz helyre jöttem merthát drága miniszterelnökünk facebookján vagyok, aki ugye nem foglalkozik ilyen dolgokkal. :)
Tényleg!
Ki merészelt belekontárkodni a kérdésembe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!