Van egy gyerek aki papirral járkál suliba meg fűvezik tudom biztosra meg láttam is. Feldobhatom a rendőrségen?
Dobd fel, de csak akkor, ha:
1. Biztos vagy a dolgodban
2. Szeretnél egy halálos ellenséget
3. Szeretnél egy halálopan ellenséges bandát, akik bármikor átvágják a torkodat
Magánvélemény: Nem a füvezés ártalmas a társadalomra, hanem annak tiltása és kereskedelme, valamint a hozzá kapcsolódó szervezett bűnözés, prostitúció, leszámolások, stb. Most ekkor Te kivel-mivel is akarsz harcolni valójában? Lehet, hogy a gyerek csak füvezik, de egy "szép" napon a "dílerei" elvágják a torkodat. Ez most jó valakinek?
Szerintem ha latod megegyszer probalj meg vele elbeszelgetni!Es probald jo utra terelni nem biztos,hogy ebben a dologba a rendorseget is bele kell keverni!
Beszelgess vele es utana donzsd el hogyan latod jonak a dolgot!
Probalj finoman kozeledni hozza,hogy lathassa az a gyerek,hogy tenleg nem akarsz rosszat!!
14.27-es hozzászóló: bűnözni annyi, hogy törvénytelen dolgot tenni. ha tetszik, ha nem. (sok dologgal én sem egyet)
Amivel kevered, az az, hogy a szabadságod addig tart, amíg nem korlátozol vele másokat! (majdnem ua)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!