Van egy gyerek aki papirral járkál suliba meg fűvezik tudom biztosra meg láttam is. Feldobhatom a rendőrségen?
Még is, MI KÖZÖD HOZZÁ, hogy ő mit szív? Netán rádtukmálja, vagy ártott neked bármiben? Nincs jobb dolgod nyomorult kis életedben, mint mások dolgával törődni?
Saját érdeked is, hogy ne folly bele, a végén még jól megvernek (meg is érdemelnéd).
Talán inkább segíteni kéne rajta, nem mégnagyobb szarba keverni. Persze ha suliban oszt, az más... A rendőr amúgyse tud csinálni semmit...
Az utolsónak annyit, hogy hülyeséget beszélsz, de mind1, hosszú.
A többi hozzászólónak: Valószínű egy fiatal kérdezte, akinek a mai világban még vannak szerencsére erkölcsei, szabályi, felelősségérzete. Szégyeljétek magatokat, hogy egy gyereket arra neveltek, hogy ne segítsen a társán, és nézze el, hogy a másik - ha tetszik, ha nem- bűnözik.
Kérdező: Tény, hogy nem a legszebb dolog "feldobni" valakit. Főleg ha barátod. Azonban helyesen látod a dolgot, és helytelen amit csinál. Nekem is sok osztálytársam volt, aki anno füvezett. Nem tettem semmit. Most így, 10 év távlatából, ezek az emberek minden héten teleszívják magukat egy kicsit keményebb cuccokkal, és mondanom sem kell, hogy az életük a béka segge alatt van, és nem képesek beilleszkedni a társadalomba. Ha tetszik, ha nem, őket mi tartjuk el. Lehet, hogy anno egy egyszerű rendőrségi eljárás (ami egyébként tök fölösleges, mert úgyis elterelés lesz a vége) jó nelvelés lett volna nekik, és még idejében megváltoztak volna.
Amúgy a többieknek még annyit, hogy a munkám által számtalan heroinossal találkozok, és elmondásuk szerint mind a fűvel kezdte anno...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!