Egy gyerek nyakba lőtt az utcán egy airsoft pisztollyal. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 20:38
1/12 anonim válasza:
Menj orvoshoz mielőtt megfulladsz vagy elvérzel!
2/12 anonim válasza:
Szerintem egy ötperces, kultúrált hangnemű beszélgetéssel még az airsofttól is el tudtad volna venni a kedvét ott a helyszínen.
Egyébként te feljelentésben meg ilyenekben gondolkodsz?
3/12 anonim válasza:
Vedd el tőle és törd ketté a fején.
4/12 anonim válasza:
simán feljelentés, már csak azért is mert az airsoft fegyvert TILOS utcán hordani, kivéve csomagolásban, ráadásul meg is lőtt vele, bár bizonyítani nehéz, de 1 próbát megér, ha meg nem foglalkoznak vele, vegyél fel egy símaszkot, és törd szarrá a fegyverét.
5/12 anonim válasza:
Lebontanám térdig a kis takonypócot.
6/12 anonim válasza:
Az kemény... részletek nincsenek?
7/12 Kurokami válasza:
én hónaljtokból előkapnám a sajátom és 2-3 tárat beleürítenék, tudja a kis köcsög hogy ez fájni is tud, nem csak mókás...
Ja 24/F, csak nehogy én is takonypóc legyek...
9/12 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a rendőrség nagyban foglalkozna a problémával. :/
Amúgy egy pofont igazán adhattál volna neki. :)
10/12 anonim válasza:
A Rendőrség foglalkozni fog az üggyel, még egy letört ablaktörlő után is nyomozást indítanak. (Ilyen kisebb ügyekben a helyi KMB-sek nyomoznak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!