Van olyan ember aki egyetért a 2006. október 23-ai rendőri fellépéssel?
Figyelt kérdés
Ha igen, léci írjatok indokot (mert nekem nem jut eszembe semmi ami emellett szól)!2010. máj. 26. 16:14
41/44 anonim válasza:
Nem igaz! Bilincselni lehet fiatalkorút is!
Testi kényszer és bilincs alkalmazható vele szemben is!
42/44 anonim válasza:
Aki pájszerral megy a büfébe csokiért, az nekem nem tüntető, hanem bűnöző.Lőjék gumival és üssék pofán,de ne hasonlítsák az 56-os hősökhöz.
Aki más tulajdonát összetöri, felgyújtja az autóját, az garázda és nem tüntető.Esetleg a betört kirakatból árut eltüntető tolvaj.
43/44 A kérdező kommentje:
Írtatok arról, hogy a tömeg hibás-e vagy nem.
De arról nem volt szó, hogy a rendőrökön nem volt azonosító, bizonyítékul annak, hogy nem csak szimplán a rendet akarják megteremteni (ezt nem kéne ennyire szégyellniük, hogy nem rakják fel az azonosítót), hanem önkényesen verni mindenkit.
2010. jún. 27. 08:28
44/44 A kérdező kommentje:
Am köszi a válaszokat, így legalább tudom a többiek véleményét is
2010. jún. 27. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!