Van olyan ember aki egyetért a 2006. október 23-ai rendőri fellépéssel?
ma 17:23!!!
És az most hogy jön a 2006. október 23-i esethez???
Milyen érdekes, hogy nagyanyámnak nem lett semmi baja akkor.
Talán azért mert nem kóborolt tüntetésen 22:00 perckor.
Aki ott volt megérdemelte, hogy szétbaszták.
nem kötelező oda menni.
Aki kúrva ne csodálkozzon, ha megbasszák!
Túlzottan lágy volt így is a rendőrök fellépése.
Valóban az is érdekes, hogy nekem meg a az ismerőseimnek sem lett semmi bajunk a tüntetéseken, pedig Pesten lakunk. Nahát?????? Nem is tudom, miért nem mentem "GYurcsány takarodj" és hasonló zászlókat cipelni, és sandálni?
Basszus, nem kicsi balhé volt akkor Pesten, aki kiment azért, hogy körülnézzen, az megérdemli, hogy kapjon a jóból.
A tömeg, meg az előállítottak egy része fiatal suhanc volt, aki azt sem tudta ki Magyarország miniszeterelnöke, ők csak balhéból mentek oda! A másik része, volt a valódi tüntető, meg voltak a focihuligánok, és a kis hányada volt csak aki valóban "ártatlan" volt. Bár ha bárkit megkérdeztek, az tuti mind ártatlan volt, és véletlenül arra járt és szembejött egy gumilövedék.
A gumilövedékről meg annyit, hogy aki csak kicsit is tisztában van a ballisztikával, vagy csupán a fizikával, az tudhatná, ha valamit kilőnek egy fegyverből, és nem fejmagasságba hanem felfele a levegőbe, az akárhogy is de előbb utóbb eléri a fejmagasságot, legyen az az ember bármilyen magas is.
Aki itt nagyon tiltakozik annak valószínüleg nem gyújtották fel az autóját, vagy nem törték be az üzletének a kirakatát, ami után ugye a biztosító egy kanyi fillért nem fizet. Nem tudom mit szóltatok volna akkor, ha a tv-ben látáttok volna szénné égi a kocsitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!