Van olyan ember aki egyetért a 2006. október 23-ai rendőri fellépéssel?
57%
ez Nixon idején történt, a vietnámi háború miatt, de itt is a tömegbe lőttek és meghaltak...
16:40: remélem, azzal is egyetértesz, és elvárod, hogy ha egy-két-sok színesbőrű épp színesfémet lop, vagy színteleneket (vagy más színeseket) terrorizál, ugyanebben az elbánásban részesüljön. Ugyanebben-Az-Elbánásban!
Mert akkor OK.
De akkor halljam a teféléket akkor is hangosan rendpártizni, amikor ilyenekről beszél a média, és ne diszkréten félrenézni, hogy jáj hát szegíny kizsebzsíg...
17:47
lesz*rom, milyen bőrszínű az illető, ha balhézik, akkor annak legyen következménye. Ez a következmény legyen először is büntetőjogi - amit azóta is hiányolok az akkori események után, hogy az akkori randalírozást így meg lehetett úszni jogi és anyagi felelősségre vonás nélkül -, és ha ellenállnak a rendőri felszólításnak/intézkedésnek, akkor meglegyen a kellő kényszerítő erő - basszus, a rendőrség egy erőszak testület, ami azért van, hogy akár erővel is fenntartsa a rendet, nem szociális munkások gyülekezete, akiknek szép beszéddel és nyalókával kell rávenniük a rendbontókat, hogy ugyan nem hagynák már esetleg abba a város szétrombolását.
Igen, ha 3 cigány fémet lop, kapják el őket. Ha ellenállnak, teperjék le őket, alkalmazzák a szükséges erőszakot, hogy a rendet fenntartsák.
Ha 300 cigány végigvonul gyújtogatva és rombolva a városon, akkor is. Ha ellenállnak, lőjenek közéjük könnygázt, vízágyút, menjenek a nem széplelkű rohamrendőrök, és teperjék le az egész bagázst.
Ellenben, ha több száz fehér vonul végig balhézva és gyújtogatva a városon, még néhány száz lelkes nézővel megspékelve, akkor is legyen rend. Ott a 3 felszólítás, hogy aki nem balhézni jött, az tűnjön onnan, aki marad, az viszont magára vessen. Onnantól kezdve senki ne sírjon, hogy együtt kezelik a tömeggel.
Én is akkor mentem haza a Blaha környékéről, én nem kerestem a bajt, és így nem is talált meg.
egyet értek!!!!
nincs joga a rendörnek gumilövedékkel fejmagasságba löni? van joga az embernek téglával és térkővel törni zuzni rendörre támadni? nem igazán... nem értem ezt hogy lehet megkérdöjelezni... teljesen egyszerü aki egyszer neki áll randalirozni ne kezdjen el sirni hogy bántották...
ma 17:21!
Nem tudom... méirt írtál???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!