Fel tudom jelenteni?
Van eladó telefonom és van érte egy érdeklődő, akivel csak postán tudnék cserélni, úgy, hogy egyszerre adjuk fel mind a ketten. Az én telefonom egy Samsung Galaxy S7 Edge és egy iPhone 6S-re cserélném vele. De a kérdésem az, hogyha én elküldöm a telefonomat és ő megkapja, de ő nem küldi el a telefon (iPhone 6S-t) akkor fel-e tudom őt jelenteni és ha igen a rendőrség mennire foglalkozna vele? Egyébként csak egy nevet és egy postai címet (nem lakcímet) tudnák róla.
Előre is Köszönöm a válaszokat.
Ezt felejtsd el!
Csak személyesen!
És mire fogsz hivatkozni ha feljelented, arra hogy pedig azt ígérte? Milyen bizonyíték lesz a kezedben amire hivatkozhatsz? És ha ő egy darab téglát küld neked,hogyan bizonyítod az ő állításával szemben hogy neked van igazad?
A rendőrség nem tud ezzel mit kezdeni,és te sem.
Szóval ha ennyi ember véleménye nem elég neked és mégis átvernek, akkor bizony megérdemled.
Oké hivatkozol a beszélgetésre a jófogáson. Ez ugyan semmit sem ér, de mondjuk hogy mégis foglalkozik vele a rendőrség (nem fog). Elsőnek téged fognak kérdezni: mivel bizonyítod hogy ő nem adta postára a telefont és mi a bizonyítékod te hogy nem kaptad meg a telefont?
-erre te, mit válaszolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!