Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Fel lehet valakit jelenteni...

Fel lehet valakit jelenteni email cím alapján?

Figyelt kérdés
"Egy barátom" lehet hogy nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel sértegetett email-en keresztül. Amire egy olyan választ kapott, miben jogorvoslásra utalnak. Viszont csupán egy mondtad volt benne ami sértő tud lenni. Nem olyan dolog, amin egy értelmes ember fennakad. Fél tudják jelenteni a barátomat csak az email címe alapján?:'D

2015. ápr. 7. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Hehe, megjártad koma!
2015. ápr. 7. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. ápr. 7. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

Nem.

Ha tényleg zavarná, akkor letiltaná vagy jelentené. Erre valók az adminok, a rendőrség nem foglalkozik ilyen pitiáner dolgokkal.

2015. ápr. 7. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor miért van az hogy facebook kommentelőket is jelentettek már fel?
2015. ápr. 7. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:

#4 Mert az nyilvános és mindenki látja.

Én olyanokról hallottam akik kiírtát, hogy ez meg az történjen a ci*ányokkal, ezt meg azt csinálnák velük.

Ha egy valakivel beszélgetsz ugyan erről a témáról, akkor ha a másik nem partner benne az zaklatás. Egyéni véleménye mindenkinek lehet, csak ne reklámozza. (ezt nem én gondolom így)

2015. ápr. 7. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Vagyis ha élőbe beszélgetsz az zaklatás.

Az internetes is zaklatás, csak pont azért találták ki a letiltást, hogy az ilyenekkel ne kelljen foglalkozni.

Azért amit az interneten csinálsz nem ugyan az mint ha a valóságba csinálnád. Ezzel mindenki tisztába van.

2015. ápr. 7. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Romabalhé van valahol Bivalybasznádon?
2015. ápr. 11. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen fel tudod jelenteni, csak kérdés, hogy akarod-é?

Az e-mail címeket a Magyar Köztársaság Nemzeti Nyomozó Hivatala által üzemeltetett (2011-óta), szoftverrendőrsége, e-mail/IP cím alapján vissza tudja követni, az u.n elkövetőig.

Ha az ügy súla olyan, még hálával is tartoznak neked, ha nem, akkor fizetsz mint a güzü, u.n. eljárási és bűnügyi költséget...tehát gondolkodj!...ha tudsz?

2015. ápr. 11. 22:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem maradj a hagyományos módszernél, ami azt jelenti, hogy kinyomtatod a "nevezett e-mailokat", bésétálsz a körzeti rendőrségre, elmondád, hogy a barátod mit akar(bár kitaláljuk), viszed a bizonyítékot, és reá bízod magad az ÜTI-re.

Slőn csoda: 4-5 óra várakoztatásod után, zászlós ÚR-nyomozó közli veled, hogy meg akarod-é/e erősíteni a feljelentési szándékodat!?

Amennyiben igen, úgye előállítják a barátodat, és közlik vele, hogy lé lehet szállni eme "csodapillangóról".

Néked nagy megnyugvás lesz, mivel a barátod közli, nyomozókám nagy megnyugvására, hogy "én!!!!!drága tábornokom...soha...én eszembe se jutá...stb", természetesen mindez egy u.n.szembesítés keretén belűl folyik.

Nyomozó: "kedves Géza, ugye tudja, hogy mi ezt most jegyzőkönyvbe írtuk!

Géza: hogyne tábornokom, perszée

Nyomozó: Akkor itt írja alá Géza, és jegyezze meg, hogy ha a megállapodáshoz nem tertja magát, és továbbra is zaklatja Schultz Gizit, akkor vádat emelünk maga ellen zaklatás vádjával, ami 1-3 évig terjedő börtönbűntetéssel jár, de valószínűleg, elsőre megússza 50.000.-Ft szabálysértéssel...............folytassam még "édesanyám!?

A fórum tagjainak többsége tudja mit írtam, és valószínűleg, fondorlatos válaszokon törik, megmaradt agyukat, csak a kérdésed miatt, és a röhögőgörcs okozta clavi-bénulás okozta "revansot", később érvényesítik.

2015. ápr. 11. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!