Fel lehet valakit jelenteni email cím alapján?
Nem.
Ha tényleg zavarná, akkor letiltaná vagy jelentené. Erre valók az adminok, a rendőrség nem foglalkozik ilyen pitiáner dolgokkal.
#4 Mert az nyilvános és mindenki látja.
Én olyanokról hallottam akik kiírtát, hogy ez meg az történjen a ci*ányokkal, ezt meg azt csinálnák velük.
Ha egy valakivel beszélgetsz ugyan erről a témáról, akkor ha a másik nem partner benne az zaklatás. Egyéni véleménye mindenkinek lehet, csak ne reklámozza. (ezt nem én gondolom így)
Vagyis ha élőbe beszélgetsz az zaklatás.
Az internetes is zaklatás, csak pont azért találták ki a letiltást, hogy az ilyenekkel ne kelljen foglalkozni.
Azért amit az interneten csinálsz nem ugyan az mint ha a valóságba csinálnád. Ezzel mindenki tisztába van.
Igen fel tudod jelenteni, csak kérdés, hogy akarod-é?
Az e-mail címeket a Magyar Köztársaság Nemzeti Nyomozó Hivatala által üzemeltetett (2011-óta), szoftverrendőrsége, e-mail/IP cím alapján vissza tudja követni, az u.n elkövetőig.
Ha az ügy súla olyan, még hálával is tartoznak neked, ha nem, akkor fizetsz mint a güzü, u.n. eljárási és bűnügyi költséget...tehát gondolkodj!...ha tudsz?
Szerintem maradj a hagyományos módszernél, ami azt jelenti, hogy kinyomtatod a "nevezett e-mailokat", bésétálsz a körzeti rendőrségre, elmondád, hogy a barátod mit akar(bár kitaláljuk), viszed a bizonyítékot, és reá bízod magad az ÜTI-re.
Slőn csoda: 4-5 óra várakoztatásod után, zászlós ÚR-nyomozó közli veled, hogy meg akarod-é/e erősíteni a feljelentési szándékodat!?
Amennyiben igen, úgye előállítják a barátodat, és közlik vele, hogy lé lehet szállni eme "csodapillangóról".
Néked nagy megnyugvás lesz, mivel a barátod közli, nyomozókám nagy megnyugvására, hogy "én!!!!!drága tábornokom...soha...én eszembe se jutá...stb", természetesen mindez egy u.n.szembesítés keretén belűl folyik.
Nyomozó: "kedves Géza, ugye tudja, hogy mi ezt most jegyzőkönyvbe írtuk!
Géza: hogyne tábornokom, perszée
Nyomozó: Akkor itt írja alá Géza, és jegyezze meg, hogy ha a megállapodáshoz nem tertja magát, és továbbra is zaklatja Schultz Gizit, akkor vádat emelünk maga ellen zaklatás vádjával, ami 1-3 évig terjedő börtönbűntetéssel jár, de valószínűleg, elsőre megússza 50.000.-Ft szabálysértéssel...............folytassam még "édesanyám!?
A fórum tagjainak többsége tudja mit írtam, és valószínűleg, fondorlatos válaszokon törik, megmaradt agyukat, csak a kérdésed miatt, és a röhögőgörcs okozta clavi-bénulás okozta "revansot", később érvényesítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!