Hamis vezetői engedély. Szomszédomnak bevonták a vezetői engedélyét ittas vezetésért. Feketén szerzett egy másik engedélyt. Ezt hol tudom jelenteni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 10:23
1/23 anonim válasza:
Rendőrségen. Elmondod mikor szokott általában elindulni milyen kocsi milyen rendszám.Jó esetben sikerül rajtakapniuk miközben vezet.
2/23 Trafó1 válasza:
Tök mindegy, hogy van hamis engedélye, mikor lekérdezi a rendőr igazoltatásnál akkor kiderül, hogy van egy náluk bevonva is, onnantól kezdve már okirat hamisítás is fent áll, a hamis vezetőinek csak külföldön vagy akkor látom értelmét ha azzal akarja igazolni magát valamilyen hivatalos ügyben és nem sikerült hamis személyit szereznie, vagy nem tudom mire lehet még jó.
3/23 anonim válasza:
Én nem jelenteném fel, elég aljas dolog árulónak lenni a saját fajtáddal szemben. Biztos megvan az oka, de nem akarok belefolyni, h milyen alternatívák futottak át az agyamon. Az én jogsimat 1 sörért vették el, nem azt mondom, h zéró tollerancia így meg úgy, de azért túlzásnak érzem.
4/23 anonim válasza:
Ha a gyerekedet egy ittas vezető elgázolja majd nem érzed túl erősnek a büntetést..Aki iszik és vezet az megérdemli hogy elvegyék a jogsiját,és ha ezt kijátsza megérdemli hogy feljelentsék.
5/23 anonim válasza:
3. vagyok, de egy olyan világban élünk, ahol a főnök bármikor berendelheti a munkását. Du 7-8 körül barátaimmal voltam, h vége a melónak, hív a főnök, h lenne egy órás meló, de még ma mindenképp elkéne intézni. Csak hobbi szinten szoktam gyerekeket elütni.
6/23 anonim válasza:
Ha a főnök azt mondja ugorj ki az ablakon a 10.ről te megkérdezed hogy melyiken főnök? Tudom kirúg meg stb,csak ezt a mesét egy rendőr se veszi be. Ha ügyeletben vagy akkor meg nem iszol. Ha iszol,nem veszed fel a hívást,vagy felveszed és azt mondod hogy 300 km-re vagy rokonoknál nem tudsz menni. Tudom akkor is kirúg. De akkor érdemes egy ilyen állatnak dolgozni?
7/23 anonim válasza:
Ezer meg egy módja van, hogy eljuss A-ból B-be nem muszáj kocsival menni
8/23 anonim válasza:
Ausztriában pl megihatsz 1 sört, az osztrák meg is iszik és vezet. 1 sörtől még nem gázolnak halomra senkit.
9/23 anonim válasza:
Akkro menj ki Ausztriába és sörözz ott vezetés elött. Ez itt Magyarország, itt zéró tolrancia van.
Nem is bánom. Így is béka segge alatt van a közlekedési kultúra. Pl irányjező használat luxus itt nálunk. Ausztriában viszont valahogy nem, ott tudják szabályosan használni.
10/23 anonim válasza:
Kint élek, van ismerősöm aki napi rendszerességgel vezet 1 sör utàn minden gond nèlkül. Otthon meg ezért meghurcolnàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!