Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hamis vezetői engedély....

Hamis vezetői engedély. Szomszédomnak bevonták a vezetői engedélyét ittas vezetésért. Feketén szerzett egy másik engedélyt. Ezt hol tudom jelenteni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 10:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Rendőrségen. Elmondod mikor szokott általában elindulni milyen kocsi milyen rendszám.Jó esetben sikerül rajtakapniuk miközben vezet.
2015. aug. 19. 10:26
 2/23 Trafó1 ***** válasza:
95%
Tök mindegy, hogy van hamis engedélye, mikor lekérdezi a rendőr igazoltatásnál akkor kiderül, hogy van egy náluk bevonva is, onnantól kezdve már okirat hamisítás is fent áll, a hamis vezetőinek csak külföldön vagy akkor látom értelmét ha azzal akarja igazolni magát valamilyen hivatalos ügyben és nem sikerült hamis személyit szereznie, vagy nem tudom mire lehet még jó.
2015. aug. 19. 10:41
 3/23 anonim ***** válasza:
8%
Én nem jelenteném fel, elég aljas dolog árulónak lenni a saját fajtáddal szemben. Biztos megvan az oka, de nem akarok belefolyni, h milyen alternatívák futottak át az agyamon. Az én jogsimat 1 sörért vették el, nem azt mondom, h zéró tollerancia így meg úgy, de azért túlzásnak érzem.
2015. aug. 19. 10:44
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Ha a gyerekedet egy ittas vezető elgázolja majd nem érzed túl erősnek a büntetést..Aki iszik és vezet az megérdemli hogy elvegyék a jogsiját,és ha ezt kijátsza megérdemli hogy feljelentsék.
2015. aug. 19. 10:47
 5/23 anonim ***** válasza:
11%
3. vagyok, de egy olyan világban élünk, ahol a főnök bármikor berendelheti a munkását. Du 7-8 körül barátaimmal voltam, h vége a melónak, hív a főnök, h lenne egy órás meló, de még ma mindenképp elkéne intézni. Csak hobbi szinten szoktam gyerekeket elütni.
2015. aug. 19. 10:51
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha a főnök azt mondja ugorj ki az ablakon a 10.ről te megkérdezed hogy melyiken főnök? Tudom kirúg meg stb,csak ezt a mesét egy rendőr se veszi be. Ha ügyeletben vagy akkor meg nem iszol. Ha iszol,nem veszed fel a hívást,vagy felveszed és azt mondod hogy 300 km-re vagy rokonoknál nem tudsz menni. Tudom akkor is kirúg. De akkor érdemes egy ilyen állatnak dolgozni?
2015. aug. 19. 10:56
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Ezer meg egy módja van, hogy eljuss A-ból B-be nem muszáj kocsival menni
2015. aug. 19. 11:02
 8/23 anonim ***** válasza:
30%
Ausztriában pl megihatsz 1 sört, az osztrák meg is iszik és vezet. 1 sörtől még nem gázolnak halomra senkit.
2015. aug. 19. 11:07
 9/23 anonim ***** válasza:
87%

Akkro menj ki Ausztriába és sörözz ott vezetés elött. Ez itt Magyarország, itt zéró tolrancia van.

Nem is bánom. Így is béka segge alatt van a közlekedési kultúra. Pl irányjező használat luxus itt nálunk. Ausztriában viszont valahogy nem, ott tudják szabályosan használni.

2015. aug. 19. 11:11
 10/23 anonim ***** válasza:
35%
Kint élek, van ismerősöm aki napi rendszerességgel vezet 1 sör utàn minden gond nèlkül. Otthon meg ezért meghurcolnàk.
2015. aug. 19. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!