Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hamis vezetői engedély....

Hamis vezetői engedély. Szomszédomnak bevonták a vezetői engedélyét ittas vezetésért. Feketén szerzett egy másik engedélyt. Ezt hol tudom jelenteni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 10:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Hollandban meg szívhatom a dzsoját..araboknál megkövezhetem az asszonyt..oda kell költözni,ennyi.
2015. aug. 19. 11:11
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
Jobb a zéró tolerancia,egyértelműbb. Idehaza mindenki centizgetne számolgatna okoskodna,hogy igaz hogy egy sör de én nehezebb vagyok szóval kettő is belefér meg eltelt már félóra stb Aztán mattrészegen vezetnének. Így egyértelmű magyar által is érthető:ha iszik nem vezet .
2015. aug. 19. 11:14
 13/23 anonim ***** válasza:
39%
Lófaxt jobb a közlekedési kultúra. Bécs tele van jugóval, törökkel, azoknak a közlekedési stílusuk még ugyanúgy balkàni mert osztrák rendszàm van a kocsin.
2015. aug. 19. 11:17
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem egy sörért vették el a jogsiját,balesetet is okozott,meg vesztegetés is volt.
2015. aug. 19. 11:31
 15/23 anonim ***** válasza:
96%
Én sem szeretem az árulkodást, de ez a "szomszéd" tipikusan olyan tirpák, aki megérdemli, hogy felnyomják a rendőrségen.
2015. aug. 19. 11:33
 16/23 anonim ***** válasza:
6%

Nekem tényleg egy sör után vették el a jogsim és tényleg azért mert berendelt a főnök, ahol szeretek dolgozni és nem szeretném elveszíteni az állásom és attól megtudom csinálni a munkám, h egy sört megittam. Nem szidtam a rendőrt se, ez a dolga de azért kicsit túlzásnak éreztem a jogsi elvételét 6 hónapra.

A kérdező meg nem írta, h van gyereke, aki egész nap kint szaladgál az utcán.

2015. aug. 19. 11:35
 17/23 A kérdező kommentje:
A tizedik válaszolónak üzenem,hogy annyi jót tett ez a szomszéd már nekem.Simán megérdemli!
2015. aug. 19. 11:40
 18/23 anonim ***** válasza:
95%

Én konkrétan egy sörtől is olyan szinten becsiccsentek, hogy még biciklire sem tudok szállni... Pontosan azért van zéró tolerancia, mert mindenkire máshogy hat az alkohol. Lehet, hogy az itteni hozzászólók többsége idült alkesz és az egy sör olyan, mintha teát innának, de ez nem igaz mindenkire.

Egyébként meg kérdező, simán felhívod a rendőrséget és bejelented. Vagy élőben beszélsz velük. Ez nem vamzerkedés, hanem pusztán én is félteném a testi épségemet. Haveromék kocsiját egyébként egy részeg sofőr zúzta be a böhöm nagy terepjárójával. Aztán ő is "csak egy sört" ivott.

Mellesleg civilizált országokban ez úgy divat (pl.: Finnországban), hogy aki megszegi a társadalmi normákat, azt helyreteszik. Akár feljelentéssel, akár más módon. Ez csak a keleti balkáni országokban menő, hogy valaki részegen hamis jogsival vezetget...

2015. aug. 19. 11:48
 19/23 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom névtelenül akarod bejelenteni, arra ott van a telefontanú.

[link]

Jelentsd fel a g*cibe, én is azt tenném.

2015. aug. 19. 11:50
 20/23 anonim ***** válasza:
93%

"Az én jogsimat 1 sörért vették el, nem azt mondom, h zéró tollerancia így meg úgy, de azért túlzásnak érzem."

Ha az egy sör miatt halálra gázoltál volna egy kisgyereket, akkor most nem itt ráznád a s***gged. Nemcsak a jogsit venném el, de örök életre eltiltanám a vezetéstől az ilyen felelőtlen embereket.

2015. aug. 19. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!