Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hamis vezetői engedély....

Hamis vezetői engedély. Szomszédomnak bevonták a vezetői engedélyét ittas vezetésért. Feketén szerzett egy másik engedélyt. Ezt hol tudom jelenteni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 10:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
35%

""Az én jogsimat 1 sörért vették el, nem azt mondom, h zéró tollerancia így meg úgy, de azért túlzásnak érzem.""

Kellett hogy legyen előzménye, ugyanis a hatályos szabálysértési törvény rendelkezései nem teszik lehetővé a rendőr számára, hogy első közlekedési szabálysértésesként tőled kényszerintézkedésként bevonják a jogsidat. Teljesen mindegy, hogy piálsz, narkózol, embert ölsz gondatlanul, nem vehetik el, ha a nyilvántartásban még nem szerepelsz közlekedési szabálysértés okán. Egyszóval ez az állításod, bárhogyan is nézzük, kamu.

[link]

VIII. - IX. fejezetet nézd át, ez az, amit a legtöbb f@.szrendőr se szokott ismerni, de én mindig kioktatom őket, ha engem megállítanak, hadd cidázzanak a sz.jancsik

2015. aug. 19. 14:41
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt jogtudós utolsó válaszadó! Ha megengeded, akkor én, mint "f@. szrendőr" szintén kioktatnálak! Az ittas járművezetés soha nem szabálysértési ügyben indul, úgyhogy kár volt bemásolnod a szabs törvényt. Az ittas járművezetés értéktől függően közigazgatási eljárásban, vagy büntető eljárásban fog lezajlani. Vezetői engedély bevonására büntető eljárás során kerül sor.

A kérdezőnek pedig annyit tudok javasolni, hogy mindenképp tegyen bejelentést a 107-en, ugyanis egy valószínű vezetéstől eltiltott személy közlekedik egy hamis okmánnyal, akinek volt már ittas vezetése, úgyhogy az se kizárt, hogy részegen vesz részt a közúti közlekedésben.

2015. aug. 20. 08:12
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Kedves "jogász" hozzászóló! Teszerinted az ittas vezetés egy szabálysértés? Ha nem állsz meg egy stoptáblánál, meg ittasan vezetsz az szerinted egy kategória?
2015. aug. 20. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!