Kinek volt igaza, a rendőröknek vagy nekem?
Épp akkor értem haza, még a lépcsőházban voltam, a postaládáknál, mikor a bejárati ajtón kopogott meg integetett két rendőr. Mikor megláttam, hogy rendőrök nem engedtem be őket, becsuktam a postaládát, és indultam volna föl. Közben valakihez kapuztak, és új jöttek be, és kérdezte az egyik, hogy letörtek volna a műkörmeim, ha kinyitom? Mondom nem, de jogom van eldönteni, hogy kit engedek be oda, ahol lakom, és ha nem is igazi rendőrök? (persze nem ettől féltem, már csak azért se akartam beengedni őket) Megmutatták az igazolványukat, megkérdezték a nevemet, és kérték az irataimat. Mondom semmi közük hozzá hogy hívnak, és a személyimet se adom oda, nem csináltam semmi, akkor meg mi jogon kérik el, és különben is dolgom van. És kérdezte az egyik, hogy ugyan mi dolgom van? Mondom nem hiszem, hogy be kell számolnom minden lépésemről, és különben sincs semmi köze hozzá. Csak nem akartak elengedni, végül megmutattam minden létező igazolványomat nekik, és mondták, hogy na, nehéz volt királykisasszony?
Aztán meg mikor vittem le a kutyát, ők pont jöttek ki a mellettünk lévő lépcsőházból, és mikor elmentünk egymás mellett vigyorogtak mind ketten.
Hát engem úgy fölhúztak, hogy az nem igaz. Ilyet csinálhat egy rendőr egyáltalán? Úgy beszélt velem, mintha a seggéből rángatott volna ki...
L/20
"az k urvahétszentség"
20 éves lánytól ez igen...
"Furcsa, hirtelen mindenki hogy elkezdte védeni a rendőröket."
Tudod mi a furcsa?! Szerintem a GYIK történelmében nem volt még rá példa, hogy egy témánál minden egyes hozzászóló határozottan a rendőrök mellé áll. Általában minden témánál előjönnek az egyéni sérelmek, negatív tapasztalatok, aztán ott van a kedvenc hozzászólóm, aki mindentől függetlenül csak annyit szokott írni, hogy "a rendőrséget már rég fel kellett volna oszlatni, tagjait száműzni, vagyonukat elkobozni, családjukat kiírtani" (elnézést az illető hozzászólótól, ha nem pontosan idéztem :P).
De itt...
Semmi! Azért ez csak elgondolkodtató. Nem?!
És honnan indult mindez?
Innen: "már csak azért se akartam beengedni őket"
Elgondolkodtató! Bár reménytelennek látom. Nehezen tudom elképzelni, hogy bárki is igazat fog adni neked. És már jött több mint 40 válasz. Más témánál már 5 hozzászóláson belül előjön a rendőrök iránti gyűlölködés.
"Nem az a dolga, hogy olyanoktól kérje el a személyiét, akik nem is csináltak semmit, csakhogy ő aznap nyugodt szívvel feküdhessen le, hogy ma is sikerült kicsesznie valakivel."
De.:-)
Vagy szerinted te nyugodtan szövegelhetsz mindenkinek?
Kár, hogy nem jelentett fel, mert akkor lehetne azt mondani, hogy azért kérte el:-)
Igen, mert pont te vagy az egyik gyökér, aki miatt rossz napjuk van. Neked elvett fél órát a napodból, hogy ki akartál cseszni velük. Nekik szintén 1 perc lett volna bemenni, kiragasztani azt a sz*rt és menni tovább.
Joggal igazoltattak, mert azt hihették hogy van valami rejtegetni valód. Más különben egy normális ember miért ne engedte volna be őket?
Mit aggódsz ezen kérdező?
Te is ilyen vagy, ők is ilyenek voltak veled és kész.
Te is tudod, hogy nem féltél, hogy idegenek, csak bukó akartál lenni és a kis gyenge lelki világodba egy igazoltatással bele tudtak mászni????
Mi van ha kint fúj a szél? Meghalsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!