Mikor verheti meg a rendőr a bűnözőt és mennyire?
A rendőröket mindig megbüntetik, ha néha néha kicsit jobban elkapnak valakit, de ez szerintem olyan igazságtalanság, hiszen aki bűnöző az bűnöző és ártatlan embereket bánt és a büntetése az, hogy a rendőrök megfogják finoman, nehogy baja essen és pár évre beviszik a börtönbe, ahol szintén nem csinálnak semmit vele.
Mikor szabad a rendőrnek tényleg rendesen végeznie a munkáját ?
A rendőrnek az a szakmája, hogy ha szükséges, megfelelő kényszerítést alkalmazzon a rendfenntartáshoz. Ha vernek valakit, az már régen rossz.
A büntetés a börtön, ahol korlátozva van a szabadságában, és ezáltal sokminden másban.
Nagyon rossz felfogásod van az igazságszolgáltatásról.
"aki bűnöző az bűnöző és ártatlan embereket bánt"
Bűnöző lehetsz úgy is, hogy a légynek sem ártottál.
A rendőrök pedig a munkájukat végzik. Annak nem része a verés.
Igy cselekszik egy rendör szerintem:
"A rendőröket mindig megbüntetik"
Persze. Amikor sikerül agyonverniük a gyanusítottat, mint Izsákon.
Megnéztétek a videót legalább ? Így kell egy rendőrnek cselekednie és nem vagyok gyerek. De hát így van nem ? A rendőrök nem csinálhatnak semmit!!!
A migránsok jönnek át ezresével a határon, a rendőrök csak ott álnak és néznek, ahelyett, hogy rendet tennének és lőnének.
Ha nem gyerek vagy, akkor még nagyobb a baj.
A videón megtámadták a rendőrt. Ha ilyen történik, Magyarországon is válaszolhat a támadásra erővel. Ahogy te is meg én is, ehhez nem kell rendőrnek lenni.
Azért igyekeznek ezt elkerülni, mert (nagyon helyesen) kivizsgálják az ilyen eseteket, ahogy a világon mindenhol.
A határon azért állnak és néznek, mert nem történik olyan dolog, amire erőszakkal kellene reagálniuk. Lőniük kellene? Kikre? Miért? Vagy csak úgy, össze-vissza?
Persze gondolom szerinted 2006-ban nem kellett volna lőni a tévé székháznál. Pedig ott lett volna ok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!