Tévesen több pénzt utaltak nekem a bankkártyámra rgy adás-vételből, ezért lehet bajom?
"A bankkártyámon már nincs pénz, mert nekem is utalnom kellett, nem tűnt fel, hogy 7,000Ft-al több lett volna rajta."
Ez mekkora kamu már!ha ilyen ezer frontjaid vannak a kártyádon , meg le is fogy,akkor azért csak kiszúrja a szemed hétezer Ft. Amúgy meg sima lopás (jogtalan birtoklás) amit csinálsz.
Köszi a válaszokat, majd vissza juttatom a pénzt, ha valóban jelzi a számlakivonat.
Az utolsó elég nagy hülyeség..
Nem kevés pénz volt rajta, notebookot vásároltam, de mivel az automata lekérdezésnél meg volt az utalandó összeg, én elutaltam. 1-2ezer Ft maradt rajta, ha érdekel..
Szerinted ha névtelen kérdést teszek fel, akkor majd kamuzgatni fogok? Tipikus magyar gondolkodás..
Azt hiszel amit akarsz!
Majd a számlakivonatból kiderül?
Lépj be a netbankba és onnan azonnal kiderül.
Ne várj vele hónap végéig, mert a másik fél jogosan tekinti úgy, hogy nem akarod visszafizetni.
"Szerinted ha névtelen kérdést teszek fel, akkor majd kamuzgatni fogok? "
Igen. Önigazolást keresel. Ehhez nem kell név. Sokan csinálják. Kérdésnek álcázott élethelyzetek, ahol csak "pártfogókat" keresnek hogy a lelkiismeretüket elhallgattassák. Te is ezt csinálod.
én pl. vettem 3 kártyát a matávtól és hibás volt és nem adták vissza a pénzt
téged viszont bíróságra visznek ezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!