Megéri most rendőrnek menni?
Gondolkoztam rajta, hogy érettségi után rendőrtisztibe mennék. Megéri most elmenni rendőrnek? Nehéz bejutni, és elvégezni az iskolát?
Aki tud erről beszélni.. :)
És pontosan mit is szeretnél csinálni?
Hogy megéri-e?! Ez nehéz kérdés. De ha ezt akarod csinálni, akkor megéri.
Persze, hogy megéri.
Elfelejtheted a családi névnapozást, szülinapozást, ünnepeket, hétvégéket, és cserébe kapsz utálatot, és sok fizetést, amit azt sem tudod, hogy mire költs el, kajára, vagy számlára.
Ha lenne más szakmám, vagy ha visszajöhetne a rendőrséghez az ember, ha kint dolgozna külföldön 1-2 évet, akkor már én sem itt dolgoznék.
Stukker, bilincs, lehet otthon szerepjátékozni az asszonnyal (ilyen: "biztos úr, rossz fát tettem a tűzre, megbilincselne?" meg hasonlók). Lehet vagánykodni a fegyverrel a lakótelepen, feketén büntetni úton-útfélen, ráijeszteni az ellenségeidre, stb.
Nem is kérdés, simán megéri.
Ha jol tanulsz akkor konnyu bekerulni, mert a fizikai elvaras meg sem kozeliti a szakközepekét. Kell egy 400 + pontos érettségi nyelvvizsgával, az alkalmasságikon átmenni - amiken tényleg azok buknak ki akik nem emlékeznek mit válaszoltak 2 perce vagy nem tudja mit akarnak hallani -
legyél egészséges, ha rendőr akarsz lenni és jó helyet tudsz találni magadnak, akkor megéri.
Kérdező! Fiatal ember létedre tényleg egy ilyen csürhébe szeretnél "dolgozni"? :( annyi szép és jó szakma van,ne légy bűnöző,ne légy a társadalom szégyene!
Ha más nem is,legalább az önbecsülésed tartson vissza ettől a "szakmától"....
Hmm... se csürhének, se bűnözőnek, sem a társadalom szégyenének nem érzem magam. És még önbecsülésem is van! :)
Köszönöm így ismeretlenül is feltétlen bizalmad és felebaráti szereteted! ;)
Habár a kommentelésnek nem feladat az egymással vitatkozás, valahogy Waff mellett nem mehetek el szó nélkül: nem a rendőrök a társadalom szemete, sokkal inkább azok akik miatt a rendőrök vannak: a kriminális egyének.
Józan gondolkodású törvénytisztelő ember nem mondhat ilyet rendőrökről. Tudom, hogy menő ACAB (= minden rendőr köcsög) pólóban rohangálni és szidni őket, de pont ez az a szakma, mely nélkül napokon belül összeomlana a jelenlegi társadalmunk és teljes anarhia lenne.
A rendőrség tartja össze a társadalmat?Azért ezen mosolyogtam :) Ugyan már...te is tudod pontosan hogy a rendőr is ugyanolyan bűnöző,mint a többi,csak annyi különbséggel hogy rajtuk egyenruha van.
Törvénytisztelés? A mai világban sajnos nem beszélhetünk ilyen dolgokról (bár beszélhetnénk...). Sem törvény,sem erkölcs nem létezik igazán(a hagyományos értelembe),ami maradt belőlük azt a "polgár" egyedül,vagy kis csoportban egymásra támaszkodva oldja és éli meg.A rendőrségnek az ég világon semmi értelme véleményem szerint,legalább is a mostani formában tuti nincs.Én nem köcsögözök senkit,és bántani sem szeretném azokat akik ezen "szakmákat" űzik.Egyszerűen csak ezt látom.Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!