Megéri rendőrnek lenni?
A fizetés,a magánélet,a papírmunka,az akciók?
Nagyon szeretnék rendőr lenni,extrém dolgokat átélni
Csak azt nem tudom mennyi lenne a szabadidő.Még ha éjjel 3-kor hívnának,az se rémítene el.Nagyon szeretnék bizonyítani
Jó fizikai képességgel bírok
Tökéletesen megy a magyar,a törin még tudok javítani,de abból is 10-es vagyok.
Tudok úszni,a látásom 70 és 80
Nagyon sokat olvasom itt hogy a rendőrök mind szemetek,pedig nem mind.Szeretném bebizonyítani hogy ez nem így van.
Csak azt nem tudom hogy megéri-e
13/L
Nem éri meg.Meg vannak ők is alázva, muszáj a ge*i korrupt feletteseik minden parancsát követniük mert ha nem akkor viszlát.
Még fiatal vagy, sok minden változni fog ebben a korban, de rendőr ne legyél.Csak rabszolga leszel, ha meg bizonyos rétegek ellen intézkedni merészelsz akkor még téged hurcolnak meg rasszizmusért.Ha nem intézkedsz, akkor meg meg fognak utálni.
"Még ha éjjel 3-kor hívnának,az se rémítene el."
Akkor mégis inkább virágkötőnek szeretnél menni, csak még nem tudod.
Aki benne van és abban marad megéri. Kevés a rendőr, de aki csinálja valamiért jó neki.
200 körül kezdődik egy nyomozó fizuja. A közéletben hol keresel ennyit irodán úgy, hogy meg van az összes tv-es pihenőd, 1 percet is elszámolnak túlórának stb.
"A közéletben hol keresel ennyit irodán"
Soroljam? :D Bár én "csak" 190-et keresek de nem bántam meg, hogy nem lettem rendőr pedig akartam. Qrva jó az életem így ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!