Megéri 2014-ben rendőrnek menni?
Csak egy hasonlat: napi 8 óra 2-3 műszakba és nyugiba átlag 90ezerért...
rendőr: 12 óra munka+túlóra+ a pihenőidőt se tartják be mert kevés az ember + szívatnak + szarakodnak veled + minden szart el kell viselned és a főnökeid egy cseppet se becsülnek meg,sőt + ha esik ha fúj az utcán vagy és mind ezt átlag 90ezerért.
Szerinted??
Én 2 éve végeztem a rendőr szakközepet,mindig is ez volt a vágyam és a sok szar ellenére is valamibe megtalálom a szépséget.... így azért jobb.
Nem éri meg, a rendőrnek nem is azt a munkát kell végezni amire felesküdött.
Meg minek mennél rendőrnek, védeni a mai világban a sok idiótát, ajki amúgy is feljelentene?? Nem beszélve azokról akik jobban értenek mindenhez a számítógép mögül, meg "csendőröket" akarnak:-).
Egyébként a rendőrség mint szervezet, mert állami még mindig jó. Biztos nyugdíjad van, a készenlétisek 200 e felett keresnek stb.
Az egyenruhás résszel és annak társadalmi megítélésével van a baj. Ha nem akarsz egyenruhás maradni megéri.
Tiszthelyettesként is 150-170 e ft alapbérért lehetsz nyomozó.
Ha ma kellene felszerelnem, akkor inkább elmentem volna civil pályára, ez már nem az a rendőrség mint régen.
Számolhatsz úgy 100eFt fizetésre, cserébe nincs ünneped, nincs nyugodt éjszakád, és egyfolytában berángatnak a családod mellől. Ha nem büntetsz, gyalogolhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!