Ha a rendőrségnél tényleg behajtás és kvóta van, akkor miért nem szállnak rá a szoftverhasználatra?
Amúgy meg érvelés, hisz bizonyítanod kell a bíróságon, hogy valóban vagyoni hátrányt okozott az ember.
Én azt mondtam el, hogy miért nem valószínű ez.
Mivel Windowst használt képzeletbeli emberünk, de fizetni nem fizetett, így kárt okozott. Erről kár tovább vitázni.
Én Linuxot használok, így én nem okozok nekik kárt, de mivel nem lopok mellette, így fel sem teszi nekem senki ezt a kérdést. Így kell ezt :)
A válasz egyszerű. A májkrémszoftnak a céges ügyfelekben van a pénz, nem a magán ügyfelekben. Tehetnék, hogy lepaktálnak a PC gyártókkal és pl. a táblagép / notebookkal együtt adnák az éppen aktuális Win disztrót, de nem adják, mert e mögött is egy jól kiokumlált üzleti érdek áll.
Aki nem érti, az még túl kevesett tanult az üzleti stratégiákról.
Linyux? Mint, Kubi, Lubi vagy Ubi (stb)? A 13-as szériától kezdve szakítottam velük. Amire használom, arra értékelhetetlenek a jelenleg futó disztrók...
:))))
Ez mekkora parasztfasírt!
Nézz utána az MS business side-nek és majd megtudod... hogy az MS lenne az első, aki tekerne egyet a nyomizók nyakán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!