Wifi hibás iphone . Köteles vagyok visszavásárolni?
Szerintem, mivel nyoma van, tehet feljelentést a rendőrségen ha nem utalod vissza az ellenértékét a telefonnak.
Lényegében te (gondolom) hibátlan állapotúnak jelölted meg a hirdetésben, ellenben ez mégsem igaz, így megtévesztetted. A bankszámlaszám alapján meg be tudnak azonosítani. Ha mindenképpen szeretnéd átbaxni a fejét, akkor szerintem ha több idő eltelik a vásárlás óta, egyszerűen mondhatod azt is, hogy nála ment tönkre és nem te vagy a felelős (Egyébként a mai világban még azon sem lepődnék meg, ha tényleg leejtette volna, vagy ilyesmi és ezért szart volna be).
Nem tudom, hogy használt termékekre vonatkozik-e a 14 napos elállási dolog, ami más neten vásárolt termékekre.
Szerintem tehet, bár kevés lesz hozzá a netes bizonyítás. Ezt adásvételivel vagy számlával kéne igazolni.
Ennyi erővel csinálok egy vaterás accountot, veszek magamtól egy iPhone-t, valaki nevével és címével regisztrálok, aztán feljelentem hogy szart adott.
A fogyasztóvédőknél reklamálhat, ott viszont megnyomnának, hisz ha új a termék, ha használt, 14 nap garanciát mindenhol biztosítani kell, még a nagy áruházakban is.
Ha elfogadja, akkor korrekt, persze ilyenkor nézni kell azt, hogy egy wifi eléggé alap dolog a telefonban, és megszereltetni sem olcsó mulatság.
Ilyen szempontból az igazán korrekt alapból szerintem az, hogy mivel mi adtuk a hibás terméket, visszavásároljuk, és ne a vevő szívjon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!