Milyen gázpisztolyt érdemes venni?
Egy szekrénytáras sosem lesz olyan megbízható mint egy revolver. Egyrészt a szekrénytárasnál előfordulhat a kivetési hiba (gáz-riasztóknál ez hatványozottan igaz, nem mindig van elég ereje a tölténynek hogy normálisan hátravigye a zárat) Forgótárasnál ugye nincs kivetés.
Másrészt pedig a töltény. Ha elcsetten akkor a forgótárasnál az elsütőbillentyű segítségével már fordítja is a dobot. Szekrénytárasnál töltőfogást kell venned.
Egyébként vannak egész megbízható szekrénytárasok, de azok ilyen 40.000-50.000 ft és a felett mozognak.
Zoraki 914 a válasz. Még vidéken is szerintem ilyen 25 ezer forint körül van az ára maximum.
14 töltény fér a tárjába.
Nekem is van. Kb. 150-et lőttem vele, mióta megvan. Ebből 120 riasztót és kb. 30 gáztöltényt. Nulla hiba volt vele!
A mérete nem túl nagy. Viszont a tokot ne spórold meg. Hülyeség lenne nadrágba tűrve hordani. Vannak jó tokok 2-3 ezer forintért is. Ha kiesik mert nem tokban hordod, akkor azt nagyon megszívhatod, ha mások is látják.
Előttem szóló: Ha az öntöltőben lévő töltény elcsetten, akkor is van megoldás. Egyszerűen újra elsütöd a billentyűt. A legtöbb öntöltőnek van revolverezése és újra rá lehet sütni az elcsettent töltényre. Nekem is volt, hogy amit elsőre nem sütött el a Zoraki 914, azt másodjára igen, fél másodperccel később, amikor ráhúztam egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!