Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érdemes lenne vennem egy...

Érdemes lenne vennem egy gázpisztolyt?

Figyelt kérdés
Sokszor későn, este 10kor megyek keresztül a városon a buszmegállóig, így elég sok veszélyes helyen kell keresztül mennem. Az elmúlt időben több támadás is történt a városban, egy 12 éves kisgyerektől cigit kértek, majd miután mondta hogy nincs, meg késelték és ehhez hasonló szituációk. Szeretnék egy röhm rg89n típusú gázpisztolyt, önvédelmi célokra. Engedélyt nem igazán tudnék szerezni hozzá, mert még nem vagyok 18. Ezért azt kérdezném, hogy zsebbe mennyire fér el, úgy hogy a rendőr ne vegye észre? Van köztetek olyan aki úgy hord magánál gázpisztolyt, hogy nincs rá engedélye?

2013. febr. 24. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
vegyèl tokot neki szijjal igy a derekadra vagy a hònalj alà is eltudod rejteni.
2013. febr. 24. 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Amíg nem vagy 18 addig szerintem csak gázspray-t vegyél mert ha feljelent a támadó (gyakori eset) akkor a rendőr bá nagyon meg fog büntetni, és valószínűleg többet nem lehet gázpisztolyod. Sajnos ez van :/. Viszont a röhm rg89n az egyik legjobb választás önvédelemre, de várj még vele szerintem. (bár nem tudom hány éves vagy)
2013. febr. 25. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:
semilyet se.inkább egy CR gázspray olcsóbb, többre mész vele.gázpisztoly csak játszani jó.esetleg egy ember ellen szembeszél nélkül. :D ugyhogy egy vicc a többi csak reklám.
2013. ápr. 13. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!