Hol érdemes Budapesten gázpisztolyt venni és milyet (Bővebben lent)?
Figyelt kérdés
20ezer ft-ot szánok rá, és még azt se tudtam eldönteni hogy forgótáras vagy automatát. Tűzijátékra is használnám majd, de szerintem itt inkább az ár a döntő. Ti milyen típust vennétek ennyiért ami megbízható?
Köszönöm!
2012. jan. 9. 19:30
1/4 dirtboy válasza:
gunbox ba vegyél
20ezer elég kevéske,azért forgót nem kapsz de még meg bízható öntöltőt sem főleg hogy most drágulás lett.
25 ért ajánlom neked a zoraki 914et,nekem is az van csak nekem a 914A.
vagy esetleg használtan vehetsz,pár hónapos vagy ha szerencséd van pár napos fegyvert.
erre a gázpisztoly adás-vétel fórumot ajánlom nézegetésre.
2/4 dirtboy válasza:
ja hogy ne rontsam gvass1 boltjának hírét ezért hozzá teszem nem csak a gunboxban lett drágulás hanem országosan mindenütt.
3/4 anonim válasza:
Pesti Gunboxban én 20ért vettem Keserű Vipert, forgótárast. De csak feketében van nekik... De szerintem inkább gyűjts még, aztán vegyél egy Röhm-öt. Ha meg önvédelemre, akkor forgósat, ha meg szórakozásra, akkor inkább öntöltő.
4/4 Dkov06 válasza:
Fogo feleds el kevés fér a tárba meg az inkább lakás védelemre gumi lövedékel zaraki914 az jó azt vegyél GUNBOX nál 26900ft ez jó ár 14tárba és tartalék tárat vegyél hozzá ha lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!