Milyen gázpisztolyt érdemes venni?
Olcsó kategóriában gondolkodom és a versenyzők:
Zoraki 906
Zoraki 914
Ekol-Viper 4.5"
Ekol-Viper 2.5"
1-es. Hát ez qrva nagy segítség volt.
Ha mindenképpen olcsó kategóriában gondolkodsz, akkor a Zoraki 914-et ajánlanám:
http://www.youtube.com/watch?v=_yg3xvnLY2g
Volt ilyenem megbízható fegyver, ritkán akadt el.
Nos egyiket sem!
Mind alsó kategóriás spiáter hulladék. Ráadásul öntöltő!
A fegyver és a gázpatron teljesítmény és megbízhatósága is hullámzó! Szinte biztos, hogy elakadásod, kivetési hibád lesz, már a második tár eldurrantásánál.
Plusz mivel silány minőség felejtsd el a durrogtatást a pincében. Ahogy használod drasztikusan romlik a megbízhatósága a sok silány puha alkatrész miatt!
Ha öntöltő, akkor mindenképpen átalakított pa63. Elnyűhetetlen darab. Ráadásul "reális" a látvány. Ha előkapsz egy zorakit szinte biztos, hogy mindenki arra gondol, hogy gáz cucc. Ha egy pa63-at (mivel közismerten "rendőr fegyver") ráadásul élesből van átalakítva tuti mindenki élesre gondol!
De a legjobb egy revolver. Az sosem fog elakadni. (ha öntöltő elakad éles helyzetben halott vagy!!!)
A cseh alphák igen jók! De kiválóak a weihrauch és röhm revolverek is! Acél tűzfal és elsütő legyen benne :)
Akkor durrogtatás és önvédelem is megoldott!
Minden más pénzkidobás, hidd el! A jók nem olcsók, de megérik az árukat. A drágább olcsóbb!
Főleg ha késsel jönnek neked. Akkor az életedbe kerül a különbség!
Rg-89 -hez volt már szerencsém, és jó darab!
Tudom ajánlani.
Zoraki R1 GG-m van.
Nagypapámmal 2 éve Keserű Pitbullt vetettem otthonra. Ő is az otthonit és én is ezt az állandóan hordottat gumival töltve hordjuk.
1 éve az egyik lakótársam nyárra a Balatonra akart venni magának egy fegyvert, neki is Keserű Pitbullt ajánlottam. Egész nyáron hordta magával övtáskában és meg volt elégedve vele.
A másik lakótársam is akart egy pisztolyt. Neki a Keserű Red Agent Compact lett a választása (másik neve Ekol Aras Compact). Ő hordja mindig magával iskolába is.
A fentiek közül a Zoraki 914-et vagy az Ekol Viper 2,5-öt ajánlom neked, ha csak ebből a 4-ből lehet választani. A 914-et és a Viper-t is kényelmes hordani. 914-em van (de csak szilveszteri rakétázásra) és felpróbáltam már, tudom hogy kényelmes. A viper meg pont ugyanakkor mint a Zoraki R1 GG, amit minden nap hordok magammal, szóval tudom hogy az is megfelelő méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!