Hol és milyen gázpisztolyt érdemes venni?
1. A gáztölténynek is ugyanolyan hangos hangja van mint a riasztónak.
2. Egy PV, egy CS felváltva. Ezt jól tudod. A sorrend mindegy, úgy is gyorsan lövöd ki őket és nem számít.
3. Most revolverből csak Record Chiefet érdemes venni. 6 lövetű, német gyártmányú. 29 ezer forint.
Azért csak azt érdemes, mert Európában 2 gáztöltény gyártó van. A Wadie és az Umarex. A Wadienak a revolvertöltényei viszont rosszak és csak a Record Chief nevű fegyverből működnek jól. Az Umarexé mindenből jól működik de valamiért 2 éve nincs újonnan boltban. Talán egyszer majd lesz, de most nincs.
Amúgy most a hülye töltényhiány miatt én megértem ha valaki jó minőségű öntöltőt vesz, gázrevolver helyett. (Zoraki 914, Zoraki 917, vagy a repülő ütőszeges Ekol Special 99 (Beretta 85 kinézetű), vagy sok régi, már nem gyártott típus)
Az öntöltőkön kívül most csak a gumis revolverek a jók (mert riasztótöltényből van jó, elérhető) és még ugye a Record Chief.
Például én is a gumis revolverem mellé egy kisebb, ötlövetű revolvert vettem volna, de miután megtudtam hogy töltény úgy sincs hozzá, inkább vettem egy zsebbe beférő öntöltőt, tartalékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!