Ha van egy házam, és azt papíron,2 napra odaadom egy baráti társaságnak ingyen, és ők mondják meg ki mehet be. Ebben az esetben ha valaki az én, és ő beleegyezésük nélkül megy be, ők hívhatnak rendőrt?
Figyelt kérdés
Nagyjából érthető. Van egy kiszuperált házam, amibe a hétvégén nagy buli lesz. Én adom a helyet, ők hozzák a kaját, piát. Csak van egy figura, akit kikötöttem, hogy nem jön oda. Mert eddigi cselekedetei alapján alkalmatlan a normális dolgokra, ő jól bebaxxxik okádik, összeken mindent, és hazamegy. De jelen figura nem hajlandó elfogadni, hogy a kutya nem kíváncsi rá. Amikor kivezettük, az utcán kezdett őrjöngni, meg minket hordott le. Tudom, hogy a rendőrnek van jobb dolga. De a legutolsókig maradok a békés útnál. Lehet jobb lenne ha kapna 2-t, de inkább vigyék el. A baj, hogy én csak majd éjfél körül érek oda, a buli meg 9-től tart. Addig ők hívhatnak rendőrt? (Igazából eléggé elzárt mindentől, úgyhogy pl a zene senkit nem fog zavarni, meg amúgy is kis kultúrált, nyugis zenék mennek többségében.2014. okt. 13. 22:15
1/1 anonim válasza:
Igen, birtokháborításért fel lehet jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!