Ingyen parkolójegy? Ha civil az illető jár ezért neki valami? És ha netán rendőr?
Figyelt kérdés
Szimplán nem értem mit keres egy rendőrségi jólláthatósági átvető egy sufnituningos Fiat-ban egy lakótelepi garázs előtt. Ráadásul gyanúsan úgy hajtogatva, hogy a ,,cégnév,, jól olvasható legyen. Esetleg a kedves tulajdonos beszerezte valahonnét ezt a kis látványosságot, hogy a parkolóőröket féken tartsa? Vagy, ami szomorúbb, lehet, hogy pont rendőrről beszélünk, aki így kívánja kihasználni javait a saját szolgálaton kívüli tevékenységeihez. Utóbbira sajnos nagyobb az esély, mert egy ilyen mellényke újonnan kb 10000 Forintba kerül, ráadásul nem jut hozzá akárki.2011. aug. 4. 01:08
1/8 anonim válasza:
Debrecenben még szolgálati autót is simán megbüntették a közteresek.
Mondjuk egy ilyen mellényt tényleg nem kéne a kocsiban hagyni.
Z
2/8 anonim válasza:
Ez most miért probléma? Mit követett el a (feltételezett) rendőr kolléga? (persze az esetleges parkolási szabálysértésen túl) A mellény rá van HTK-zva, ő felel érte, úgy és ott tárolja, ahol és ahogy akarja. Ha a közteres ezért nem bünteti meg, azzal ő (a közteres) elkövet egy bűncselekményt.
3/8 anonim válasza:
Nekem is van ilyen mellényem, pedig sose voltam rendőr. Amúgy sose raknám ki!
5/8 anonim válasza:
Szerintem a rendszámot retusáld ki, mert ezt is törölni fogják!
6/8 anonim válasza:
"Szimplán nem értem mit keres egy rendőrségi jólláthatósági átvető egy sufnituningos Fiat-ban egy lakótelepi garázs előtt."
Szimplán nem értem, hogy miért baj az ha egy rendőr a lakótelepi lakásának garázsa előtt parkol. Nem parkolhat a garázsa előtt? Vagy nem maradhat a mellény a kalaptartón?
"Vagy, ami szomorúbb, lehet, hogy pont rendőrről beszélünk, aki így kívánja kihasználni javait a saját szolgálaton kívüli tevékenységeihez. Utóbbira sajnos nagyobb az esély"
Arra gondolsz, hogy láthatósági mellénnyel próbálja elkerülni a traffipax lézerét? :D
7/8 A kérdező kommentje:
Nem. Arra gondolok, hogy mivel ez nem Budapest, itt nem közteresek intézik a parkolást. Itt ezt egy külön szerv végzi, akik már akkor kikerülnek egy autót, ha tányérsapka, vagy mellény van a kalaptartón. Itt ez remekül működik parkolójegy gyanánt. Ami viszont kicseszés azzal szemben, aki kifizeti tisztelettel.
2011. aug. 4. 13:29
8/8 anonim válasza:
Akkor ezt a kérdést jegeljük el addig amíg nem látod azt, hogy ezzel a technikával a tilosban parkol! Mert amit most írtál, hogy a garázs előtt parkol, az semmi. Puszta rosszindulatú feltételezés, hogy ő ebből előnyt kovácsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!