Nagyon nem tiszta nekem ez a Polgárőrködés. Ingyen csinálom de a ruháért és a többiért nekem kell fizetnem?
Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 12:04
1/8 anonim válasza:
A polgárőrség önkéntes tevékenység, a szabályait a saját szervezetedben kellene tisztázni.
2/8 anonim válasza:
nem ingyen csinálod. :)
el vagy tévedve.
a polgárőri szolgálat azt jelenti, hogy te, mint felelősségteljes állampolgár időd és anyagi javaid egy részét a köz szolgálatába állítod.
nem ingyen dolgozol, hanem adakozol. és igen, a legtöbb helyen még neked kerül konkrétan pénzbe.
3/8 A kérdező kommentje:
Na akkor már rájöttem miért olyan sok ott a nyugdíjas.
2013. szept. 26. 13:30
4/8 A kérdező kommentje:
És mi van ha nem dolgozom és nincsen jövedelmem???
2013. szept. 26. 13:31
5/8 anonim válasza:
Nálunk a ruháért nem kell fizetni, cserébe nem a tiéd hanem az egyesületé.
Tagdíjt kell csak fizetni, ami évi ~2000 forint. Nem vészes.
6/8 A kérdező kommentje:
Az valóban nem sok.
2013. szept. 27. 15:11
7/8 anonim válasza:
Az akarsz lenni saját költségen,vagy csak a beosztást akarod ismerni?
8/8 anonim válasza:
Van ahol ingyen megkapod, van ahol fizetsz érte. Tagdíjat kel fizetni. A mi egyesületünknél havi 100Ft-ért lehetünk tagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!