Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szereted a rendőröket?

Szereted a rendőröket?

Figyelt kérdés
Válaszodat indokold!
2010. jan. 18. 15:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én, mint rendőr hallgató, a Rendőrséget és a rendőri hivatást szeretem. A rendőröket az alapján ítélem meg, mint mindenki mást. Nem a hivatása, szakmája alapján, hanem, hogy milyen ember és hogyan végzi a munkáját. Vannak rendes, normális, tisztességes emberek és szar alakok. Ennyi! :)
2010. jan. 19. 23:02
 22/29 A kérdező kommentje:
Sajnos itt az aránnyal van a gond! 95 selejt, 5 normális.
2010. jan. 20. 15:42
 23/29 anonim ***** válasza:
Szeretem , ha nem büntetnek.Ők is szeretni fognak , ha minden szabály betart az ember.
2010. jan. 29. 10:24
 24/29 anonim válasza:

Valószínűleg vannak becsületes, jóravaló rendőrök is.

18 éve vezetek,de az utakon még nem találkoztam egyikkel sem közülük...

2010. jan. 29. 16:04
 25/29 anonim válasza:

Disznó egy népség!! motorral voltam. nem adták meg az elsőbbséget és még cserben is hagytak ( moci totálkár ).

Kijöttek helyszínelni és úgy beszéltek velem, mint ha gyilkos lennék. Soha semmi jó tapasztalatom nincs róluk.

A város nappal tele drogos cigóval. Trógerül viselkednek. Kit igazoltatnak? Elmennek egy sarokkal arrébb és egy normális magyart aki épp a melóba igyekszik!!! Ez pedig minden napos tapasztalat!!

2010. febr. 3. 13:45
 26/29 anonim válasza:
nem szeretem. selejt emberanyag, szarból nem lehet várat építeni.nézd meg ma, kik mennek rendőrnek, még egy rohadt nyelvet sem képesek rendesen megtanulni, diákokat kerestek nyáron rendőrök mellé, hogy szót értsenek a turistákkal. sosem találkoztam még normális rendőrrel se, csak szopatósokkal, akiknek kisebbségi komplexusaik vannak, és ezt levezetik az állampolgárokon, mert megtehetik. kétszer akartam kihívni őket, egyszer nagyanyámat fenyegette késsel az ismerőse, mire hívtam őket, és közölték, nem jönnek. azt mondták, szó szerint, oldjam meg. amit én tennék: lecsökkenteném a jard költségvetését úgy 1%ra a jelenlegihez képest, közbiztonság ugyanolyan lesz, de legalább nem kerül milliárdokba. sosem intézkednek amikor kellene, de nagy a pofájuk akkor, ha egy átlagemberrel kerülnek szembe(most nem cigányozok, mert a bőrfejűekhez se mernek odamenni, ha azok ordibálnak vagy vernek meg valakit). nem lehet rájuk számítani, hisz a magyar rendőrség pont a feladatának nem felel meg, a szolgálunk és védünk csak egy jó szlogen. nem véletlen van az, hogy MINDENKI tud mesélni arról, hogy ŐT hogy szívatták meg a fakabátok, engem személy szerint pont emiatt üldöznek el az országból, mert hogy ilyen közbiztonsággal nem tervezem itt a jövőm, és a gyermekem sem itt fogom felnevelni,az biztos, jövőre költözöm angliába(a másik oka a külföldre költözésemnek az egészségügy, de ugye ez most rendőr téma). egyszóval: gyűlölöm őket, leszarom hogy mi lesz velük, remélem észhez kapnak kicsit, bár mondom, selejt emberanyagból most mit várunk? nem az eszesek mennek rendőrnek, hanem az erősebbek.
2010. febr. 5. 13:22
 27/29 anonim ***** válasza:

Figy! Készülj fel. Most valami megdöbbentőt fogok mondani. Na... Megkapaszkodtál jó erősen? :)

Angliában is vannak rendőrök. És ott is megvágnak, ha valami rosszat csinálsz! :)

2010. febr. 5. 17:30
 28/29 anonim válasza:
már éltem angliában, nem azért, most nem szardobálásból írtam le, mindössze ezek a tapasztalataim. nem azt mondtam, hogy húha, ott aztán lehet mindent csinálni. fenéket. tudom hogy megtáncoltatnak a brit rendőrök ha valamit csinálok, de a KÜLÖNBSÉG az hogy itthon gyáva szarkupacok a rendőrök, és legtöbbször piti kis ügyekben járnak el keményen, azokkal keménykednek, akikkel nem kéne. szerintem amit írtál, félig igaz, de itthon akkor is megbasz a rendőr, ha csak olyan kedve van, elég ha lélegzel. és ez nincs máshol max a balkánon vagy keletebbre. de mondom, most nem szardobálásból írom, ennyi a véleményem, ha már kérdezték. ja és hollandiában volt dolgom a rendőrökkel, mosolyogtak, vazz na ezt nem tudtam hova rakni amszterdamban.
2010. febr. 5. 17:34
 29/29 anonim válasza:

Egyetértek sok emberrel. Viszont nem kell általánosítani. Párszor vállalok melót a rendőrségnél( programozás, kódtörés, etc.), ott nagyon jófejek az emberek. :)

Persze akikkel én találkoztam jóval magasabb rangon vannak, mint a kisutcai vagányok.

messziről ismerek egy nyomozót, nem tudta hogy kell használni a kapucsengőt. No comment.

2010. aug. 5. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!