Szereted a rendőröket?
Valószínűleg vannak becsületes, jóravaló rendőrök is.
18 éve vezetek,de az utakon még nem találkoztam egyikkel sem közülük...
Disznó egy népség!! motorral voltam. nem adták meg az elsőbbséget és még cserben is hagytak ( moci totálkár ).
Kijöttek helyszínelni és úgy beszéltek velem, mint ha gyilkos lennék. Soha semmi jó tapasztalatom nincs róluk.
A város nappal tele drogos cigóval. Trógerül viselkednek. Kit igazoltatnak? Elmennek egy sarokkal arrébb és egy normális magyart aki épp a melóba igyekszik!!! Ez pedig minden napos tapasztalat!!
Figy! Készülj fel. Most valami megdöbbentőt fogok mondani. Na... Megkapaszkodtál jó erősen? :)
Angliában is vannak rendőrök. És ott is megvágnak, ha valami rosszat csinálsz! :)
Egyetértek sok emberrel. Viszont nem kell általánosítani. Párszor vállalok melót a rendőrségnél( programozás, kódtörés, etc.), ott nagyon jófejek az emberek. :)
Persze akikkel én találkoztam jóval magasabb rangon vannak, mint a kisutcai vagányok.
messziről ismerek egy nyomozót, nem tudta hogy kell használni a kapucsengőt. No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!