Szereted a rendőröket?
Figyelt kérdés
Válaszodat indokold!2010. jan. 18. 15:30
1/29 anonim válasza:
Miért kellene őket szeretni? Ha hozzátartozó, vagy a szerelmed rendőr akkor kell szeretni.
Nekem nem ártott egy rendőr sem, így közömbösek számomra. Néha megállítanak kocsival és igazoltatnak, minidg udvariasak voltak. Jó, hogy vannak, mert ha bármi baj van, hívhatom a 107-et és jönnek.
2/29 anonim válasza:
csak apukám:D messze normálisabb,mint a rendőrök zöme,sok sztorit mesélt,ő sem szereti a sajátjait:D sokan visszaélnek ezzel.a mai pelyhesbajszuakról meg ne is beszéljünk..vicc
5/29 anonim válasza:
ÍÍÍmmáádooo...utálom a fakabátokat
6/29 anonim válasza:
Elsővel egyet értek. Bár egyszer volt egy "segítőkész" rendőr, akit ráadásul személyesen ismerek(édesanyám diákja volt). Úgy történt az eset, hogy egy srácnak nem tetszett, hogy a volt bnőjével összejöttem, ezért boxerral megütött(nem, nem cigány volt a srác). Az a rendőr srác volt bent a rendőrségen, amikor a jegyzőkönyvet felvették, el is mondta, hogy látott minket. Persze lehet mire megtörtént az ütés, addigra már nem volt ott, mert kb háromnegyed órán át magyarázott a srác, hogy hogy merek a régi bnőjével együtt lenni. De a rendőrségen is rendesek voltak velem, nekem nem ártott egy rendőr sem.
7/29 anonim válasza:
nem szeretem, nem utálom.volt már 1-2 személyes konflikus,valóban sokan átlépik azt a bizonyos határt.de ezért nem fogom utálni az összeset...amúgy aki eleve utálja őket,annak vaj van a füle mögött.
8/29 anonim válasza:
Nem kell szeretni őket,de jó,hogy vannak.Csak az utálja a rendőröket,aki randalírozik,vagy más bűncselekményt akar elkövetni.Na őket nem szeretem.
9/29 anonim válasza:
Nem, mert 10 esetből 9x nem végzik a dolgukat úgy, ahogy kellene. Igaz, én egy kisvárosban lakom, nem tudom, nagyvárosban milyen a helyzet. De itt úgy működik, hogyha épp bizonyítható cigánybetörés történik, akkor nem tudnak sajnos kijönni, mert nem indul az autó, majd megjelennek akkor, mikor már késő. De a kihalt utcán épp hazafelé tekerő embert megállítják, leszállítják a bicikliről, sőt, hazáig követik, hogy visszaszáll e rá. Ráadásul a modoruk is rendkívül bunkó, és felsőbbrendűnek érzik magukat mindenkitől...és én fel is néznék rájuk, ha legalább a munkájukat jól végeznék. A kocsmák is tele vannak tizenéves részeg kislányokkal, de a rendőr nem azért megy be, hogy hazaküldje, hanem azért, hogy flörtöljön vele...(többször is megtörtént eset, ott voltam, láttam)
10/29 anonim válasza:
Nem ismerem az egészet... Vannak közöttük szemetek és normálisak, mint bármely szakmánál. Ha rendőrt látok, nem vált ki belőlem se pozitív se negatív érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!