Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szereted a rendőröket?

Szereted a rendőröket?

Figyelt kérdés
Válaszodat indokold!
2010. jan. 18. 15:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
28%

Rühellem őket! Mindet!

1. Meg van nekik szabva a kvóta, hogy egy hónapban hány ft. értékű bírságot kell kiszabni, és akkor is kiszabják teljesen vétlenekre, ha épp nincs más a közelben

2. A fiatalokat igazoltatják lépten-nyomon (volt hogy minket egy este 3-szor is), de amikor a cigányok verekednek az utca közepén, hozzájuk odamenni sem mernek

3. Felveszik az egyenruhát (ami egyébként nagyon gyökérül is néz ki) és azt hiszik, ők a janik. Enyhén tenyérbemászó az a nagyképű stílus, ahogy beszélnek.

Utálatos egy faj, egy szóval

All Cops Are Bastards!

2010. jan. 18. 18:14
 12/29 anonim ***** válasza:
7%
Jah, és még a végére majdnem kifelejtettem hogy az a legutálatosabb bennük, hogy sok kispolgár hanyatt esik tőlük, nyalja a s*ggüket, hogy "húúú a rendőrök, azok majd így meg úgy"......nagy lóf*szt. A drága rendőreitek csak hatalmaskodni tudnak, szemét k*csögök.
2010. jan. 18. 18:16
 13/29 anonim ***** válasza:
17:35! Te úgy végzed a dolgod ahogy kellene?
2010. jan. 18. 21:55
 14/29 anonim ***** válasza:
18:16! ne szállj már el ennyire! általánosítani soha nem szabad! primitív vagy! Én se nem szeretem őket, de nem is utálom. Hallotam sztorikat, szórakozó fiatalokat szadiznak(vernek), ha kihívod őket, mert kiraboltak, flegba módon állna hozzá a dologhoz....blablabla meg egyéb rossz dolgokat csinálnak és tényleg sok a seggarc, de azért vannak rendes rendőrök is.
2010. jan. 18. 21:58
 15/29 anonim ***** válasza:
megint én! egykét elrontott szó van. már várom mikor jön a tanúlj meg írni szöveg....
2010. jan. 18. 22:00
 16/29 anonim válasza:
Miért Kéne őket szeretni?????
2010. jan. 18. 22:06
 17/29 anonim ***** válasza:

ja, biztos van 1-2 normális...max az öregebbek között. Ismertem én si egy yardot, az nem félt, hanem megverte a cigányokat, de munkaidő után, mert egyenruhában nem szabad. És az ő fajtája-rendőr ritka mint a fehér holló.

Viszont aki ma fiatal és rendőrnek áll, az mind debil. Vonzza őket az egyenruha, a hatalmaskodás vágya, meg a pénz. Ennyi az egész. Ismerek nem is egyet. S*ggarcú egy banda.

Nézd meg a legtöbb rendőr milyen, a beszédstílusától kezdve a viselkedéséig....csak az egyenruha különbözteti meg egy maffiózótól.

2010. jan. 18. 22:19
 18/29 anonim ***** válasza:
21:55: Igen, én mindent megteszek annak érdekében, hogy úgy végezzem a dolgom, ahogyan kell...ezért is választottam azt, amit csinálok, eleve elhivatottságból
2010. jan. 19. 11:38
 19/29 anonim ***** válasza:
kisgyerekkoromban a rendőrökre én úgy gondoltam, mint valami hősökre, akik megvédenek és biztonságot nyújtanak az embereknek, azt hittem, olyanok, mint az amerikai filmekben... viszont amióta ismerem őket, sőt, többször is voltam már együtt velük járőrözni, sokat beszélek velük, és ismerek minden esetet kis városunkban, teljesen kiábrándultam belőlük :( ha meglátom őket, nevethetnékem van vagy csak legyintek egyet... semmi érdemlegeset nem csinálnak...a valódi gondok fölött szemet hunynak, és azokat zaklatják, akik nem csinálnak semmit...
2010. jan. 19. 11:42
 20/29 anonim ***** válasza:

Én fiatal vagyok és szerettem volna rendőr lenni, de nem azért hogy visszaéljek vele, hanem hogy segítsek annak akinek szüksége van rendőrre. Azóta már inkább békefentaró szeretnék lenni, mert azok a nyomorúlak azokon a sz*r helyeken nagyobb bajban vannak, és minden hír szerint örülnek a magyar katonáknak. De ha szigprúbban ellenőriznék a rendőröket, komolyabb vizsgálatokkal, akkor nem lenne ennyi gyökér köztük.

Na meg a korrupció, ami párhuzamba állítható a szar fizuval. A szar fizu párhuzamba állítható a rendőrhiánnyal, ez meg azzal hogy a sok gyökeret is beveszik. Ismerek egy gyereket tipikus spicli, f*szkalap, öntelt se*gfej, rendőrnek ment és fel is vették.(eggyel több köcs*g rendőr) :(

2010. jan. 19. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!