alátámasztjátok is az állításotokat, hogy miért nincs?
mi meg tudjuk mondani, hogy miért VAN.
amúgy még mindig várom a statisztikás csávó forrásait, nem a 10 éveseket, hanem a jelenlegi (nem létező) statisztikákat.
Biztos tök véletlenül vannak tele a börtönök cigányokkal....
Én 24 éves vagyok, de cigányon és politikuson kívül soha senki nem bántott!
miért nincs????Azért mert a büntető törvénykönyvben még mindig nem találok olyan fejezetet amiben az lenne írva,hogy cigánybűnözés...még a helyesírás javító is aláhúzza ezt a szót.
Van,bűncselekmény,van elkövető,bűnöző....
Amúgy a jobbikosok és kedves roma utáló társaik nem veszik észre,,hogy akit csesztetnek egyszer visszatámad...magyarul ha sokáig ingerlik a romákat egyszer összefognak és mi lesz akkor???Az Isten irgalmazzon nekünk.
Ne általánosíts, de jobb ha vigyázol ezzel a fajjal xD
és nevetséges ahogy ehhez a kérdéshez hozzá állnak....tehetetlen barmok.
ha én megverek egy romát, az rasszizmus, ha ő megver engem az miért nem az????????
Az elején felmerült az adócsalás, mint szégyellni való bűntény. Nem tudom, leírta-e valaki (nincs időm végigolvasni ezt a rengeteg hozzászólást, aminek ráadásul egy jó része az, hogy "De nincs cigánybűnözés, ti fasiszták!" "De van, ti libsik!"), szóval nem tudom, leírta-e valaki, hogy az adórendszerbe gyakorlatilag bele van kalkulálva a csalás. Nem tudtok olyan működő országot mondani még egyet, ahol ilyen lenne az adójog. Jómagam vállalkozó vagyok, tehát a csalás lehetőségének elég széles vertikumával találkozom. És sokszor a szükségességével is. Mert ha a konkurrencia csak azért, mert jó sok pénze, és nem magyarországi székhelye van, kap egy nagy kalap kedvezményt, akkor a magyar egyéni, akinek eleve jóval korlátozottabb forrásai vannak, mi a nyavalyát csináljon? Zárja be a boltot? (Igen, tudom, ez a cél.) De vannak, akiknek az életük a vállalkozás, vannak, akik a büdös életben nem lesznek képesek alkalmazottként normálisan funkcionálni.
Szégyen az adócsalás, és gyűlölöm, de sokkal nagyobb szégyen, hogy szükséges. [link]
"szóval nem tudom, leírta-e valaki, hogy az adórendszerbe gyakorlatilag bele van kalkulálva a csalás."
A lakatgyártásba meg gyakorlatilag bele van kalkulálva a lopás. Az autóriasztó- és kormányzárkészítő iparba pedig a gépjárművek önkényes elvétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!