Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tényleg nincs cigánybűnözés?

Tényleg nincs cigánybűnözés?

Figyelt kérdés

[link]

Hogy van ez?

2010. jan. 14. 23:07
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
31%

Azzal,hogy a Jobbik cigánybűnözésről beszél,nem old meg semmit,és nincs is a megoldásra javaslata a segélyek megvonásán kívül.Azt mondani,hogy dolgozzanak,pedig a mai helyzetben ostobaság.Nagyon sok magyar sem dolgozik,mert neki sincs hol.

De a magyarok sem csak fehérgalléros bűnözők! Miért nem ítéli el a Jobbik azokat,akik felgyújtották a TV-székházat,Budapest utcáin többször is randalíroztak,autókat,kukákat törtek össze,üzletek kirakatát törték be,vagy éppen felgyújtották,vagy az utcakövet szedték fel.És azt a csőcseléket,akik a Kossuth-téren táborozott miért nem ítéli el?Pedig azok nem cigányok voltak.Ja,mert a Jobbik szerint ezek nagy magyar hazafiak.Tisztességes ember nem tartja őket annak.

2010. jan. 15. 07:28
 32/53 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, tudom, hogy vannak bűnöző cigányok, de nem mind az, ahogy vannak bűnöző magyarok, de nem mind az, és sorolhatnám. Engem tettlegesen még senki nem támadott meg (a saját - nőket lenéző - apámon és - apám által elkényeztetett - öcsémen kívül - fehér magyar emberekről van szó -, akik makacs, erőszakos emberek, bár ez a kívülálló számára nem mindig látszik, néha igen, azok az ismerősök tartják is a 3 lépést), nem tudom, minek köszönhetem ezt, de örülök neki, hogy idegenekkel még nem volt bajom, a családtagjaim ellen meg eddig mindig meg tudtam védeni magam valahogy.

Nekem fehér ember eddig többet ártott, mint más. Jelenleg ott tartok az általuk okozott kilátástalanságban, hogy úgy érzem 25 éves nőként, a saját hazámban csak éhen halni hagynak.

2010. jan. 15. 08:16
 33/53 anonim ***** válasza:
0%

06:27

Ennyire futja? Ez a cáfolatod? Vicces gyerek vagy, persze a jobbikosok rendszerint kb. ilyenek.

Akin még nincs fent a jobbikos szemellenző, az pontosan látja a jobbikos álláspont és az azt cáfoló gondolatmenetek színvonala közötti szakadékszerű különbséget. De a szemellenzősök is hamar ki fognak ábrándulni.

Te 2 év múlva már nem leszel jobbikos, ezt már most megmondom :)))

2010. jan. 15. 08:52
 34/53 anonim ***** válasza:

"ma 05:01"

még mindig hiteles forrást várok, és kérlek ne 1999-es meg 2000 -es adatokkal gyere, 10 éves statisztikákkal :D:D

szóval: forrást! forrást! forrást!

2010. jan. 15. 09:25
 35/53 A kérdező kommentje:
08:52: Mit kellene megcáfolni, a demagóg dumád? Olyan, mintha azt mondanád, cáfoljam meg, hogy a Föld lapos. XD
2010. jan. 15. 10:10
 36/53 anonim ***** válasza:
61%

Én annyit szeretnék mondani ezzel kapcsolatban, hogy természetesen vannak becsületes cigányok is, de bűnözők lényegesen többen vannak a romák között, mint a más etnikumúaknál. A rendőrség elfogja ugyan a roma bűnelkövetőket is a végén, de sokkal kisebb energiával nyomoz utánuk, mint más bűnözők esetében. (Erre valószínűleg utasítást kapnak.)

Sokak elképzelésével ellentétben a romáknál a bűnözés általában nem megélhetési, hanem vagy még többet akarnak, mint amijük van, vagy pedig erőszakoskodnak.

Továbbá, az iskolákban a tanároknak is sokkal több gondjuk van a roma gyerekekkel, mint a magyarokkal. Ráadásul míg a magyar szülők általában igazat adnak a pedagógusnak, ha a gyermekük nem viselkedik rendesen, a cigány szülők gyakran még súlyos esetekben is a gyerekük pártját fogják.

2010. jan. 15. 11:57
 37/53 anonim ***** válasza:
61%

Az előző hozzászóló vagyok.

A 07:28-asnak: Novák Előd, a Jobbik alelnöke határozottan elítélte a TV-székháznál történt randalírozást, hozzátéve, hogy vannak olyan országok, ahol,ha ilyen kiderül, (ez az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése miatt volt) már fegyveres felkelés robban ki.

Mi a Jobbik javaslata a cigánybűnözés ellen? Itt van a Kiskátéjából az erre vonatkozó pontja (4.):

A szervezett, felfegyverkezett, maffiaszerű cigánybűnözéssel szemben csak speciális rendőri egységek vagy akár a hadsereg tud szembeszállni, a vidéki cigánybűnözés felszámolására azonban a csendőrség visszaállítása lehet megoldás. A legsúlyosabb gyilkosságok esetén a halálbüntetés visszatartó erőt jelenthet.

2010. jan. 15. 12:12
 38/53 anonim ***** válasza:
61%
Igen, csak a magyaroknál a csoportos garázdaság nagyon ritka,a cigányoknál mindennapos.
2010. jan. 15. 12:14
 39/53 anonim ***** válasza:
29%
Vannak roma bűnözők, de cigánybűnözés nincs.
2010. jan. 15. 13:35
 40/53 anonim ***** válasza:
19%
NINCS CIGÁNYBŰNÖZÉS. csak bűnözők vannak.
2010. jan. 15. 13:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!