Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » RENDŐRÖK! Válaszolnátok...

RENDŐRÖK! Válaszolnátok néhány kérdésemre?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy szeretnék rendőr lenni mivel jó a nyugdíj, hamar nyugdíjba mehetek és tetszik ez az egész rendőri munka.Az érdekelne hogy ha elvégeztem a rendőrtisztit és utána rögtön munkábaállnék mennyi körül lenne a fizetésem? (egyébként szeretném elvégezni a tűzszerészit is és akkor azzal eggyüt mennyivel alakulna a fizetés?)

még egy kérdés:milyen fizikai erőnlétnek vagy képességnek vagy nem is tudom minek kell lennie hogy egyáltalán felvegyenek a rendőrtisztire? (egy szívbillentyű probléma kizáró ok?)

2010. jan. 3. 09:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
90%

Úgy imádom,hogy itt mindig ölitek egymást!!! :-D

KÉRDEZŐNEK:Olvasd már vissza mit írtál!!!Csak a pénzért ne legyél rendőr!(meg szerintem amúgy se).Komolyan gondolod,hogy ezzel a hozzáállással felvesznek?

2010. jan. 8. 21:32
 32/42 anonim ***** válasza:
31%
Rendőrnek csak gerinctelen, jellemtelen, tolvajhajlamú fasznyelők mennek el, ugyanis a parlamenten kívül a közszolgálati szférában ott van éppen a legtöbb mocskos bűnöző.
2010. jan. 8. 22:07
 33/42 A kérdező kommentje:
miért gyűlölitek ennyire a rendőröket?attól hogy 1-2 olyan még nem kéne általánosítani (ugyanez a helyzet a cigányokkkal de ebbe most inkább nem mennék bele)és ez egy nagyon rossz hozzáállás amit itt mutattok
2010. jan. 9. 09:07
 34/42 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 01-08 22:07!

Van gerincem,

nem vagyok jellemtelen,

nincsenek tolvajhajlamaim,

és faszt se nyelek. :-)

Üdv!

Egy leendő rendőr

2010. jan. 11. 14:25
 35/42 anonim válasza:
70%

"A kérdező kommentje:

miért gyűlölitek ennyire a rendőröket?attól hogy 1-2 olyan még nem kéne általánosítani"

Láttad Te, hogy mi volt 2006 őszén? Kilőtték az ember szemét, taposták a Magyar Zászlót, vipera, gázspray...stb...

A békésen tüntető, fűben űlő Gárdistákat szájba fújták gázspray-jel...

Te tudod...Csak a pénz miatt ne csináld!

Szebb jövőt!

2010. jan. 15. 14:09
 36/42 anonim ***** válasza:
Mutass már nekem légy oly kedves felvételt arról a zászló taposásról!?!
2010. jan. 15. 20:43
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

ja és igen, még egy kérdés: egy rendőrnek tudni kell úszni?mert tudok de azért nem olyan jól

1. Rendőr akar lenni

2. Tűzszerészetit végezne

3. Szívbillentyű problémája van

4. Úszni sem tud

5. A nyugdíjat várja

B*zdmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, hogy elolvastalak!

2010. febr. 5. 01:11
 38/42 A kérdező kommentje:
hehe
2010. febr. 12. 16:33
 39/42 anonim ***** válasza:
57%
ha annyira érdekel a nyugdíj meg a bérezés akkor olvasd el az 1996. évi XLIII. törvényt a hivatásos állományúak szolgálati jogállásáról abba minden benne van erről :D
2010. febr. 17. 21:10
 40/42 anonim válasza:
Ez undorító hogy szinte csak a pénz érdekelne.Szerinted miért mennek olyan hamar nyugdíjba???Valósznű mert nem könnyű sem testileg sem pedig lelkileg eltűrni az olyan emnereket akik lopnak ,csalnak ,hazudnak.Tudod te mivel jár eza munka??fogalmad sincs.Járj utána és aztán kérdezd meg.
2010. júl. 9. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!