RENDŐRÖK! Válaszolnátok néhány kérdésemre?
Szóval az a helyzet hogy szeretnék rendőr lenni mivel jó a nyugdíj, hamar nyugdíjba mehetek és tetszik ez az egész rendőri munka.Az érdekelne hogy ha elvégeztem a rendőrtisztit és utána rögtön munkábaállnék mennyi körül lenne a fizetésem? (egyébként szeretném elvégezni a tűzszerészit is és akkor azzal eggyüt mennyivel alakulna a fizetés?)
még egy kérdés:milyen fizikai erőnlétnek vagy képességnek vagy nem is tudom minek kell lennie hogy egyáltalán felvegyenek a rendőrtisztire? (egy szívbillentyű probléma kizáró ok?)
Úgy imádom,hogy itt mindig ölitek egymást!!! :-D
KÉRDEZŐNEK:Olvasd már vissza mit írtál!!!Csak a pénzért ne legyél rendőr!(meg szerintem amúgy se).Komolyan gondolod,hogy ezzel a hozzáállással felvesznek?
Kedves 01-08 22:07!
Van gerincem,
nem vagyok jellemtelen,
nincsenek tolvajhajlamaim,
és faszt se nyelek. :-)
Üdv!
Egy leendő rendőr
"A kérdező kommentje:
miért gyűlölitek ennyire a rendőröket?attól hogy 1-2 olyan még nem kéne általánosítani"
Láttad Te, hogy mi volt 2006 őszén? Kilőtték az ember szemét, taposták a Magyar Zászlót, vipera, gázspray...stb...
A békésen tüntető, fűben űlő Gárdistákat szájba fújták gázspray-jel...
Te tudod...Csak a pénz miatt ne csináld!
Szebb jövőt!
A kérdező kommentje:
ja és igen, még egy kérdés: egy rendőrnek tudni kell úszni?mert tudok de azért nem olyan jól
1. Rendőr akar lenni
2. Tűzszerészetit végezne
3. Szívbillentyű problémája van
4. Úszni sem tud
5. A nyugdíjat várja
B*zdmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, hogy elolvastalak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!