RENDŐRÖK! Válaszolnátok néhány kérdésemre?
Szóval az a helyzet hogy szeretnék rendőr lenni mivel jó a nyugdíj, hamar nyugdíjba mehetek és tetszik ez az egész rendőri munka.Az érdekelne hogy ha elvégeztem a rendőrtisztit és utána rögtön munkábaállnék mennyi körül lenne a fizetésem? (egyébként szeretném elvégezni a tűzszerészit is és akkor azzal eggyüt mennyivel alakulna a fizetés?)
még egy kérdés:milyen fizikai erőnlétnek vagy képességnek vagy nem is tudom minek kell lennie hogy egyáltalán felvegyenek a rendőrtisztire? (egy szívbillentyű probléma kizáró ok?)
... szóval a kérdésedből látom, hogy halvány sejtelmed sincs róla, mi is "ez az egész rendőri munka" ami annyira tetszik... először arról tájékozódj inkább!
(egyébként a szívbillentyű-probléma alighanem kizáró ok)
F/L?
Én is menni akartam rendőrnek, de elég nehéz erőnléti van, főleg időre. És az lehet, hogy jó a fizetés, de hidd el sokkal keményebb mintha két állásod lenne, és két helyen melóznál minden nap.
1. Igen kizáró ok. Bár mivel nem tudom milyen problémád van vele fordulj hozzájuk ők elmondják. De mivel folyamatos edzések lesznek így megterheled a szíved mint a szervezeted.
2. Korai nyugdíj ettől az évtől megszűnik.
3. Erőnléti mindenféle: Futás (a kilométert nem tudom már) adott idő alatt. Felülések fekvőtámasz adott időn belül amennyit tudsz.
Felvételi úgy dől el hogy megvan a létszám és akkor derül ki mennyi pont volt elegendő.
Jó fizetés????
Ezt melyik mesében olvastad?
Rendőrtiszt vagyok, központi szervnél, nyelvpótlékkal, de egy bolti eladó többet keres nálam.
Az meg nem úgy megy, hogy elvégzed a tűzszerészetit is, és akkor majd több fizetésed lesz...
Itt is vannak besorolások, alapbér, szorzók, pótlékok, de minden szigorúan jogszabály alapján adott munkakörhöz rendelve.
A nyugdíj témát meg hagyjuk... először is kell 25 év szolgálati viszony, mire az neked meglesz, valószínűleg már nyugdíj sem lesz.
Egyébként hívd fel a rendőrtisztit, ők tudnak konkrét felvilágosítást adni pl. a fizikai felméréssel kapcsolatban.
Az egészségügyi alkalmassági követelmények szintén jogszabályban vannak meghatározva ( a szívproblémákat eléggé komolyan veszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!