RENDŐRÖK! Válaszolnátok néhány kérdésemre?
Szóval az a helyzet hogy szeretnék rendőr lenni mivel jó a nyugdíj, hamar nyugdíjba mehetek és tetszik ez az egész rendőri munka.Az érdekelne hogy ha elvégeztem a rendőrtisztit és utána rögtön munkábaállnék mennyi körül lenne a fizetésem? (egyébként szeretném elvégezni a tűzszerészit is és akkor azzal eggyüt mennyivel alakulna a fizetés?)
még egy kérdés:milyen fizikai erőnlétnek vagy képességnek vagy nem is tudom minek kell lennie hogy egyáltalán felvegyenek a rendőrtisztire? (egy szívbillentyű probléma kizáró ok?)
Ket fele rendor van. Eloszor el kell dontened melyikbe szeretnel tartozni.
Az egyik tipus, aki a nepet szeretne szolgalni. A masik tipus, aki a kormanyt. Az elso tipus elobb utobb civil szferaba kenyszerul, a masik meg lampavasra...
"Ket fele rendor van. Eloszor el kell dontened melyikbe szeretnel tartozni.
Az egyik tipus, aki a nepet szeretne szolgalni. A masik tipus, aki a kormanyt. Az elso tipus elobb utobb civil szferaba kenyszerul, a masik meg lampavasra..."
Te vagy az én emberem! :D
Amúgy fogalmam sincs, hogy miért akar tisztességes ember rendőr lenni... /költői kérdés/
("nyugtalan")
utcai rendőr: 90.000 Ft
civil ruhás nyomozó: 150.000 Ft
ügyeletes: 150.0000
trafis rendőr: 120.000 Ft
Tisztek: 250.000 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!