Most már festékszóróval graffitiznek is a Szabadság téren a huligánok. Mi lesz a következő lépés?
biztos video is van, de itt a képek
ha esetleg alaphelyzetbe ugrik a kugli (mert nálam ilyen keresős linkeknél azt csinálja) akkor írd be, hogy: orbán kordonbontás
és nem hiszem el, hogy átaludtad akkor
24: nem tudom, milyen apropóból lett a kordon felállítva, de az a gyanúm, hogy amitt, hogy ne menjenek a tüntetők a Parlament közelébe, mert a vörösök féltették a valagukat. Ez pedig sérti a gyülekezéshez való jogot, így a kordonbontás jogos volt.
De akkor is, ez csak egyszer történt meg, de az én kérdésemben szereplők ezt minden nap véghez viszik, ráadásul megfűszerezve jónéhány egyéb rongálással.
2006: betörés a tv székházba, számítógépek, egyéb műszaki cikkek ellopása, fél belváros szétverése, több tucat autó felgyújtása, rendőrök megtámadása: jogos, tisztességes tüntetés, amit levert a vörösterror.
2014: arrébb raktak egy kerítést, meg lefújták festékkel: jááááj terror, erőszak, evakuáljuk a fővárost, vessük be a hadsereget, veszélyben a magyarság, népirtás közeleg!!44!
És akkor ne tartsa az ember hülyének a jobbikosokat...
27: nem értem, miért kell folyamatosan elferdíteni a tényeket 2006-tal kapcsolatban, amit mondasz, az hazugság.
És akkor én ne tartsam hazug, undorító alakokna a balosokat.. :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!