Most már festékszóróval graffitiznek is a Szabadság téren a huligánok. Mi lesz a következő lépés?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 18:50
1/31 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert a küzeljövőben fogok arra járni, és nem tudom, hogy kell-e félnem az ott levő emberek erőszakos viselkedésétől. Mennyire ajánlott arra menni mostanában?
2014. ápr. 23. 18:57
2/31 anonim válasza:
A liberális pestieknek ez tökéletes.
Lásd elmúlt választási eredmény...
3/31 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok liberális, de pesti igen. És nem szeretnék félelemben élni, nem akarom, hogy bármiféle atrocitás érjen engem, miközben átmegyek egy téren. És nem akarom azt sem, hogy huligánok rongálják a köztereket, és festékszórókkal firkáljanak össze mindent. Most már az emlékműveket is.
2014. ápr. 23. 19:03
4/31 anonim válasza:
Kik graffitiztek mit? Horogkereszteket?
5/31 A kérdező kommentje:
A huligánok, akik a kordont is lebontják, meg szétszednek mindent, rongálnak. Nem tudom miket firkálnak, mert nem láttam még élőben.
2014. ápr. 23. 19:25
6/31 anonim válasza:
alig provokatív a kérdésed ... egyébként ne menj arra, ha félsz pár olyan embertől aki senkit nem bánt csak a kerítést
7/31 A kérdező kommentje:
6: nem tudom, milyen emberek vannak ott, de azt hallani, hogy folyton rongálnak és hasonlók. Plusz, tudtommal ott vannak mszp-s képviselők is, és ott vannak olyanok, akik nyiltan uszítottak a magyarok ellen. Ezek után még azt mered mondani, hogy nincs félnivalója a becsületes magyarnak? Az a szomorú valóság, hogy az ember már fél átmenni az ország szakrális terén, mert ki tudja miféle emberek randalíroznak ott.
2014. ápr. 23. 19:39
9/31 anonim válasza:
#7 barátom, ha jó ismerősök lennénk simán lehülyéznélek
10/31 anonim válasza:
"Én nem vagyok liberális, de pesti igen. És nem szeretnék félelemben élni, nem akarom, hogy bármiféle atrocitás érjen engem, miközben átmegyek egy téren."
Akkor 2006 őszén biztos végtelen nyugalommal sétálgattál volna fel-alá.
Nem is tudom minek írok az ilyen kérdésekre választ, de szerintem ezzel sokan vagyunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!