Ha valaki festékszóróval ajzol az aszfaltra (járdára) az rongálás?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm mesélte, hogy szokott "műalkotásokat" festeni a betonra. Felvilágosítottam, hogy ez ugyan úgy rongálás. Igazam van?2014. márc. 26. 19:35
1/7 anonim válasza:
Keletkezett kár a járdában? Szétmarta a festék és porlik?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem semmi baja az aszfaltnak, csak ott a rajza és ugye az eső sem mossa le.
2014. márc. 26. 19:41
3/7 anonim válasza:
Igen, ez károkozás. Ha falra festesz az is.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam. A falat azt tudom, de pl egy elhagyatott épület falára firkálni már nem olyan "súlyos" károkozás főleg ha nem vesznek észre. A betont meg nem is értem, hogy kinek a tulajdonát rongálja??
2014. márc. 26. 19:44
5/7 anonim válasza:
Ilyen a demokratikus ellenzék... Egy fotó elég lenne, hogy valakit lebuktassanak.... Bár a bajai videó óta ezzel is vigyázniuk kell, elismerem!
Jellemző, hogy mindig kitalálnak valami fiktív butaságot, hogy áldozatként tetszelegjenek a kamarák előtt (lásd szobor állítás, majd döntés, nemzeti jelkép eltulajdonítása, majd rendőri intézkedés .... )
6/7 anonim válasza:
Járdafelületre se lehet festeni ... Bizonyára egy óvodást nem fognak megtüntetni aki krétával rajzolgat, ezért ezeket a kisfiúk se számíthatnak büntetésre.
7/7 anonim válasza:
A kréta nem, de a festékszóróval már igen.
Igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!