Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Most már festékszóróval...

Most már festékszóróval graffitiznek is a Szabadság téren a huligánok. Mi lesz a következő lépés?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 23. 18:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

"Én nem vagyok liberális, de pesti igen. És nem szeretnék félelemben élni, nem akarom, hogy bármiféle atrocitás érjen engem, miközben átmegyek egy téren. És nem akarom azt sem, hogy huligánok rongálják a köztereket, és festékszórókkal firkáljanak össze mindent. Most már az emlékműveket is."

Akkor miért szavaztál a Fideszre?

2014. ápr. 23. 20:54
 12/31 A kérdező kommentje:

11: nem sétálgattam volna nyugalomban fel-alá, mert tartottam volna a jogtalan rendőri terrortól. Apropó, Gaudiék épp most nyertek meg megint egy pert, miszerint jogtalanul vertek a rendőrök valakiket.

13: nem szavaztam a Fideszre.

2014. ápr. 23. 20:57
 13/31 A kérdező kommentje:

Meg féltettem volna a szemem világát is.

De attól még, hogy nem szavaztam rájuk, úgy vélem elvárható, hogy egy módszeres, csoportosan elkövetett rongálást megakadályozzanak.

2014. ápr. 23. 20:58
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Természetes h nem a Fideszre ütöttél mert még azoknak az alacsony intelligenciáját se érted el, inkább a jobbik az ami rád illik. Azok gondolkoznak úgy h 2006 jogos volt, de ha már más tüntet a hatalom ellen az már "fúúúj huligánok". Lásd az ukrán tüntetőkkel és most a szobor ellen tüntetőkkel szembeni ellenszenvük
2014. ápr. 23. 21:02
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem, a bíróság szerint is jogtalan volt a rendőri fellépés. De te vagy olyan nagyképű, hogy még náluk is okosabbnak tartod magadat ;).
2014. ápr. 23. 21:20
 16/31 anonim ***** válasza:
63%
Nem tartom magam okosabbnak, de ha ott jogtalan volt a rendőrök fellépése akkor itt miért tartanád jogosnak? mind1 elfogult vagy az egyik oldal iránt így fölösleges feltenned kérdéseket, mert ha nem tudnád ez nem vita fórum hanem gyakorikérdések.
2014. ápr. 23. 21:28
 17/31 A kérdező kommentje:
Te is elfogult vagy, és a kérdésem az lenne, hogy mi lesz a garázdálkodó hulligánok következő lépése. Félni kell-e attól, hogy pogromot rendeznek, esetleg emberi áldozatot mutatnak be a liberalizmus oltárán.
2014. ápr. 23. 21:31
 18/31 anonim ***** válasza:
amikor Orbán kordont bontott akkor is itt sírtál?
2014. ápr. 23. 21:54
 19/31 A kérdező kommentje:

Mikor bontott ő kordont, illetve hol?

Ő is minden nap ott volt, és lebontotta a kordont, így akadályozva az építkezést? Ő is rongált? Ő is graffitizett? Mert én ezekről lemaradtam.

2014. ápr. 23. 21:56
 20/31 anonim ***** válasza:
hát papám, ha lemaradtál a kordonbontásáról akkor már ne pályázz trafikra, mert nem nyersz
2014. ápr. 23. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!