A lent említett történet megoldható, vagy hagyjam az egészet? (Drog)
Történt, hogy pár hete átmentem másik suliba. Az egyik osztálytársam nagyban terjeszti a drogokat és ezt meg szeretném állítani.
Amennyiben a rendőrségen nem szeretnék bejelentést tenni, mert azzal csak egy "kishalat" kapnának el ezért lehetne kérni egy beépítést/álcázást a megfelelő engedélyekkel és/vagy szerveknél?
Így lebuktatni egy komolyabb szövetséget.
Tudom most úgy tűnik, hogy sok kémfilmet néztem, de valahol olvastam erről, csak nem vagyok benne biztos.
20/F
"Öcsém - mekkora patkány vagy."
A válasz 73%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 37%-ban hasznos válaszokat ad.
Itt kezdődik a baj, ha nem saját magad pontozgatod fel.
Az a patkány, aki szerint normális, hogy vezető ország vagyunk az alkohol, és drogfogyasztás terén.
Csak gratulálni tudok annak, aki szerint semmi rossz nincs a herbálban, és legalizálni kellene.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__2215145-a..
Vannak szép kis történetek. Felőlem az összes megdögölhet.
Az volt a kérdés, hogy a kérdező be tudja-e jelenteni a drog terjesztését.
Nem én kezdtem el őt sértegetni, spiclinek és vamzernek nevezni, hanem választ adtam a kérdésre. Ez annyira nem tetszik annak a 4-5 füves 16 éves hozzászólónak, hogy mint a légy a szarra rám szálltok.
Menj és szívj el a jointot, ahelyett, hogy rendőrségi témába okoskodsz bele.
Nem vagyok féltékeny sem rá, sem a pénzére... Sőt megvetem azért mert ilyen módszerhez folyamodik. DE.
Az aki ilyet árul a szememben nem ember. De még az állatokhoz sem sorolnám jóérzéssel. Középsuliba azért járok, mivel az érettségi megszerzése után (4év) még 3 év a szakma. Egy ügyvéddel hamarosan felveszem a kapcsolatot, hogy ez megoldható-e. Az, hogy kik közé kellene bekerülni nem jelentene nagy gondot, mivel gyorsan be tudok illeszkedni az adott környezetbe ez segítene abban is, hogy ne bukjak bele a sztorizgatásokba.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!