A lent említett történet megoldható, vagy hagyjam az egészet? (Drog)
Történt, hogy pár hete átmentem másik suliba. Az egyik osztálytársam nagyban terjeszti a drogokat és ezt meg szeretném állítani.
Amennyiben a rendőrségen nem szeretnék bejelentést tenni, mert azzal csak egy "kishalat" kapnának el ezért lehetne kérni egy beépítést/álcázást a megfelelő engedélyekkel és/vagy szerveknél?
Így lebuktatni egy komolyabb szövetséget.
Tudom most úgy tűnik, hogy sok kémfilmet néztem, de valahol olvastam erről, csak nem vagyok benne biztos.
20/F
Először a kishalakat kell megfogni, hogy elvezessen a nagyhoz.
Azt például reálisnak tartom, hogy téged megbíznak azzal, hogy akkor szólj nekik, ha éppen látod, hogy nagyobb mennyiség van nála.
Ha szólsz, akkor megfigyelik a kishaladat, és követik a nagyhoz. Vagy elkapják, ráijeszetenek és beköpi a nagyhalat mint a pinty.
És nem vagy spicli. Ha valaki drogot akar terjeszteni, akkor ne suliba tegye, hanem menjen ki a grundra. Ja, hogy ott megveri a konkurencia? Hát ilyen a drogbiznisz.
Téged nem fognak beépíteni. Nem egy életbiztosítás belenyúlni a drogüzletbe.
Ne legyél már vamzer, egyáltalán milyen drogot terjeszt?
Minek akarsz beleavatkozni mások dolgába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!