Rendőrök! Nektek szoktak beszólni az utcán? és ha igen ezzel mit lehet kezdeni ezzel? Ha van rá történet megköszönném h leírnátok
Na engem vittek már be, mert visszaszövegeltem. Megbilincseltek, igaz részeg és hülye voltam, de nem bántottak, fájt ez így is.
Garázdaság lett belőle mert szövegeltem nekik. A bíróságtól megkaptam ami járt.
Vannak kivételek,mindig is lesznek.
Azt viszont nem tudom hogy miért írja mindenki hogy hülye rendőr,lusták tanulni.Hát akkor hajrá végezz el egy rendőr sulit,és utána irkálj baromságokat.Sok tudatlan.Utolsó ezt nem neked írtam.Hanem az előtted lévő "kék"-nek.Kiváncsi lennék azért hogy Te milyen iskolát végeztél el.
Szerintem ő egy "hajvasalós úriember"...
Ha beszólnak, akkor leigazoltatom, és kicsit úgy beszélek vele, hogy érezze már kivel van dolga. Ha ellenáll, akkor előállítom. Egyéb esetben nagyon nyomatékosan figyelmeztetem, hogy a jövőben tartózkodjon a hasonló megnyilvánulásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!