Hogy lehet (megoldható-e) egy kis protekciót szerezni az MRSZKI-ba jelentkezéshez a 04.21. -i felvételihez?
Nem szép dolog. Ez van...
Neveket ne írjatok ki csak azt hogy történt? volt-e ebből valami konfliktus? Egyáltalán kiderült-e?
ARSZKI RTF-s stb. sztori most nem érdekel...
kösz
Milyen protekció kellene?
nem bírsz lenyomni pár darab fekvőt?
vagy futni 2 km-et?
vagy nem bírsz felkészülni a műveltésgire,
mindegy, jó nagy szerencsétlen vagy, rem nem kerülsz be.
Nem kell megijedni nem rám vonatkozik a kérdés. Szerintem senki nem akarná, hogy Én rendőr legyek:)
Csak egyik haverom baszott tanulni és szerintem be van tojva.
Jó reggel Magyarország!
Mit vártál amúgy? Ha valaki nagyon szeretne rendőre lenni ez olyan nagy bűn?
Ebből logikusan következik, hogy korrupt aljasün lesz?
ugyan már...ugyan már...
Elsőre magamban is ez merült fel.
De pl. meggyőződésem, hogy olyanokat is kiszórnak pl.: nem túl jó fizikum miatt, akik ugyan oszlatásra nem lennének jók, de rafináltak és okosak beszélnek idegen nyelvet.
A mai állománnyal is ez a baj: sok köztük a kockahasú Rambo, de, hogy olyan szinten fent tudják tartani a fizikumukat az eszükre fordított időből kell elvenni.
Amúgy is: hamarosan poligráfos szűrés a teljes állományon+ telje átvilágítás. Nem hiszem, hogy valaki bepróbázná a sumákolást, vagy összejátszást bűnözőkkel, vagy akármit.
Jól van látom sok eszed van.
Ha arra nem vagy képes, hogy felkészülj akkor hogy akarod a sulit elvégezni?
Kezdj el készülni és jövőre simán bekerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!